SteviJa

Zeer snelle levering

Selma

Geen klachten...

Anne

Prima service, snelle levering!

Jolanda

Blij met de producten, perfecte vervangers v suiker
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Supersnelle levering

Linda

Snelle levering de prijs is goed voor de eerste maal shoco geproefd met stevia super lekker

Goede prijs en communicatie en snelle levering.

Marcel

Snelle levering en prima product!!

In elk opzicht klantvriendelijk. Natuurlijk zijn Stevija goede producten, naar hoe ik het kan beoordelen.

Tjitske

Prima product, gebruik het al lang. Maar de kortingscode werkte niet. Na bellen werd dit rechtgezet maar er ging de helft aan administratiekosten van af.
Verder ervaar ik het als misleiding...
Verder ervaar ik het als misleiding dat de BTW pas op de eindrekening wordt genoemd en berekend.

Reactie SteviJa:

Hallo,
Hallo,
Het klopt dat we administratiekosten rekenen bij het achteraf uitkeren van een korting. Dit omdat er veel werkzaamheden bij komen kijken. Indien er een storing is geweest rekenen we geen administratiekosten, echter bleek na onderzoek dat dit niet het geval is geweest.
Al onze prijzen worden getoond inclusief btw. Er worden geen extra kosten berekend op de eindafrekening.
SteviJa Klantenservice

Marcel