Gebruik al een paar jaar Stevija Kistal als diabetes 2 en het doet echt mijn glucose waarden omlaag zonder bijwerking. bestel het regelmatig met vaak wat andere aanbiedingen.
Albert
Altijd correct geleverd
Els
Prima producten, gebruik ze al jaren.
Jan
Bestelling snel geleverd en de ranja is heerlijk, makkelijk je water op smaak brengen.
Prima producten, Snelle behandeling en verzending, klein foutje moet kunnen doch dit werd snel verbeterd.
Nancy
Heel tevreden, alles vlot en correct!
Fried
Snel en goed
Lydia
Door stevija kan ik eten lekker zoet maken zonder dat ik er dik van word of mijn gebit beschadig.
Jroen
De producten zijn goed, Stevija is zeker bruikbaar voor gelei/confituur. 't lijkt misschien niet zoet genoeg, maar als afwisseling is het zeker te gebruiken, en men moet de smaak gewoon worden. we...De producten zijn goed, Stevija is zeker bruikbaar voor gelei/confituur. 't lijkt misschien niet zoet genoeg, maar als afwisseling is het zeker te gebruiken, en men moet de smaak gewoon worden. we hebben er gelei mee gemaakt. prima gelukt.
Ruud
Makkelijk bestellen alleen kortingcodes worden geweigerd als je al een afgeprijsd product tussen je bestelling hebt. Vervolgens laat je die wel maar kan je niet apart bestellen o.dat je dan...Makkelijk bestellen alleen kortingcodes worden geweigerd als je al een afgeprijsd product tussen je bestelling hebt. Vervolgens laat je die wel maar kan je niet apart bestellen o.dat je dan verzendkosten gaat betalen. Dat kan anders door de kortingcodes alleen te verrekenen met de niet afgeprijsde artikelen zodat t toch 1 bestelling kan blijven.