Perfect bedrijf voor bestelling van Stevija. Goede nazorg en snelle levering. Echt een aanrader. Chapeau
Kim
Goede klantenservice
Snelle levering. Goede producten. Fijn om wat staaltjes te krijgen van andere producten uit het assortiment.
Joost Boekhoven
Goede producten en snelle levering. Vriendelijke hulpdesk. Ik heb indertijd prijzen en producten van verscheidene stevia-leveranciers vergeleken en toen voor Stevija gekozen. Ik koop nog steeds van...Goede producten en snelle levering. Vriendelijke hulpdesk. Ik heb indertijd prijzen en producten van verscheidene stevia-leveranciers vergeleken en toen voor Stevija gekozen. Ik koop nog steeds van hen.
Cecilia Grandia
Hele fijne nette levering ..goed product
MiJa
We bestellen al jaren onze zoetjes bij Stevija. Prima product en snelle levering.
Zeer goede kwaliteit zoetjes. Ik bestel deze geregeld. Heb de indruk dat hier minder toevoegingen in zitten dan in de meeste andere stevia zoetjes van andere fabrikanten.
Margarethe
Werd super geholpen en krijg bedrag teruggestort van product dat tegen h.datum aan was.Dit bedrijf is geweldig.
Pina
Mijn ervaring is zeer positief, Ze zijn vriendelijk en kundig.