Helaas ben ik iets chaotisch van aard. Ik heb er soms de scheur over in,wanneer ik de kortingscode niet kan vinden. Daar zou een oplossing voor gevonden moeten worden. Bv een code bij levering via...Helaas ben ik iets chaotisch van aard. Ik heb er soms de scheur over in,wanneer ik de kortingscode niet kan vinden. Daar zou een oplossing voor gevonden moeten worden. Bv een code bij levering via email.
en code
Als alle plastic van de verpakkingen nou ook nog zou worden vervangen door papier en karton, zou ik NOG blijer zijn met Stevija. Want de producten en levering zijn uitstekend.
D.P. Klop
Almade
Blij dat ik het heb gevonden.
Helga Vis/Elga Pesce
Snelle levering, goede producten. Top! Ik ben Italiaanse desserts aan het maken met minder suiker en vet, de Stevija Kristal en het zoetpoeder zijn hier ideaal voor.
Ik denk al zeker 10 jaar dat ik hier stevia bestel. Ik hoef dus nergens anders heen. Altijd echt zeer snelle service.