SteviJa

A cijvat

Tevreden over de betelling en de snelle levering

Ruud Verdouw

Snelle levering van prima producten!

Emjee

Stevija is een bedrijf met hart voor onze gezondheid. Geen rotzooi in de aangeboden producten. Mooi gidsje met e-nummers, een echte hulp! Vlotte levering, alles netjes afgewerkt. Aanbevolen!

Jeltje

Hele vriendelijke klantenservice en fijne producten

Yvonne Pons

Super tevreden. Snelle levering. Lekkere kristalsuiker.

Marcel de Rooij

Een erg mooi assortiment en een snelle levering!

Angelo

Ben heel tevreden over snelle levering. Ook het product bevalt me maar moet erg wennen aan de bijsmaak van de zoetjes. Ik gebruikte al jaren anderen maar dat bedrijf stopte ermee. Ik was dus... Ben heel tevreden over snelle levering. Ook het product bevalt me maar moet erg wennen aan de bijsmaak van de zoetjes. Ik gebruikte al jaren anderen maar dat bedrijf stopte ermee. Ik was dus verplicht over te stappen op een ander merk. Op zich top maar wel wennen nog!

Mariëtte Housmans-Hendrikx

Bestel al Jaren bij Stevija en ben heel tevreden over de service en de snelle levering.
Graag zou ik graag weten of er een vervanger is voor bijvoorbeeld basterdsuiker
Met vriendelijk...
Graag zou ik graag weten of er een vervanger is voor bijvoorbeeld basterdsuiker
Met vriendelijk groet M Housmans- Hendrikx

Reactie SteviJa:

Als vervanger van basterdsuiker kunt u kiezen voor SteviJa Brown, dit is de "bruine" versie van SteviJa Kristal met wat melasse stroop.... smullen maar! Groet, Johan Visser

Nel Pors

Prima ervaringen☺ Hier kan ik terecht voor al mijn suikervrije aankopen!
Hopelijk wordt het assortiment nog verder uitgebreid, wanneer er nieuwe producten zonder suiker op de markt komen.