Ik ben heel tevreden over de service en de snelheid waarmee de bestelling wordt afgeleverd. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. We gebruiken al jaren vloeibare Stevija en af en toe ook...Ik ben heel tevreden over de service en de snelheid waarmee de bestelling wordt afgeleverd. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. We gebruiken al jaren vloeibare Stevija en af en toe ook nog een ander product, zoals groen, gemalen steviablad of Stevija in kristalvorm.
ans boor
Prettig telefonisch contact, fijn dat ik het per telefoon kan bestellen en na ontvangen van de bestelling de betaling kan regelen (ik doe niet aan internetbankieren). Voor mij is dit een...Prettig telefonisch contact, fijn dat ik het per telefoon kan bestellen en na ontvangen van de bestelling de betaling kan regelen (ik doe niet aan internetbankieren). Voor mij is dit een klantvriendelijk bedrijf.
Dhr. Etienne Premdani
Ik gebruik al jaren Ahornsiroop als suikervervanger, maar heb toch het idee dat er suiker in zit. Ik ben aan de slag gegaan met stevia van Stevija. Het is even wennen, je moet wel meer scheppen...Ik gebruik al jaren Ahornsiroop als suikervervanger, maar heb toch het idee dat er suiker in zit. Ik ben aan de slag gegaan met stevia van Stevija. Het is even wennen, je moet wel meer scheppen gebruiken wil je een zoete smaak krijgen. Ik denk dat het potje dan snel leeg zal zijn. Wat ik wel vind is dat het wat aan de dure kant is
M.Sieben
Snelle levering en goede producten
Anton van Dijk
Ontdekt op de 50+ beurs laats weer besteld was de bon van de vorige bestelling kwijt kreeg weer netjes een andere code stevia smaakt goed en heeft geen werking op de darmen en een groot...Ontdekt op de 50+ beurs laats weer besteld was de bon van de vorige bestelling kwijt kreeg weer netjes een andere code stevia smaakt goed en heeft geen werking op de darmen en een groot assortiment
Gerrie Abbink
Goede producten en snelle levering
Frans
Prima producten en snelle levering
Jos vd Heijden
Ik bestel al jaren de zoetjes voor in de koffie en thee. Vaak is het vijf halen en vier betalen. Goed te bestellen en snelle levering in een goede verpakking.
Doris Hoenders
Top service snelle levering en adequate medewerkers die weten waar ze het over hebben als je informatie over een product nodig hebt. Fijn dat er grote verpakkingen zijn wat het product per...Top service snelle levering en adequate medewerkers die weten waar ze het over hebben als je informatie over een product nodig hebt. Fijn dat er grote verpakkingen zijn wat het product per stuk goedkoper maakt. En al twee keer een kortingscode gehad.