Tom Vandamme

Zeker

M.W. Van Loon

Interessant

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ondergenoemde opties geprobeerd; helaas zonder resultaat.

verbauwhede lieve

Zeer Goed .

Zeker .

Wienie Veld

Interessant

Groenlipmossel

Birgit Bekker-Agemans

Ik heb helaas het boekje NIET Ontvangen maar er is wel geld van mijn rekening afgeschreven. Ik voel me opgelicht!!

Reactie Stichting Bewegen Zonder Pijn:

Beste Birgit, bedankt voor het achterlaten van uw review. Ik ben nagegaan wat er met uw bestelling is gebeurd. Volgens onze administratie is het boekje op 12 augustus naar u verstuurd. Heeft u het... Beste Birgit, bedankt voor het achterlaten van uw review. Ik ben nagegaan wat er met uw bestelling is gebeurd. Volgens onze administratie is het boekje op 12 augustus naar u verstuurd. Heeft u het boekje nog steeds niet ontvangen? Verneem graag zodat we u het boekje nog een keer kunnen toesturen. Groet, team Bewegenzonderpijn

Goed om te lezen

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ja,b.v. Rood fruit, Zwarte besblad weinig vlees, enz.

Beste, dit boekje is heel interessant. Ik volg bewegen zonder pijn al een hele tijd. Ben het meest geïnteresseerd in de alternatieve behandelingen.
Bedankt voor het doorsturen van deze...
Bedankt voor het doorsturen van deze belangrijke informatie.
Met vriendelijke groeten,
Christianne

Ja, de groenlipmossel

Goed uitgelegd. Heel veel informatie over artrose. Jammer dat er geen duidelijk plaatje van artrose bij zat. Bij mij heeft glucosamine chondroitine helaas niet geholpen.

Vloeibaar groenlipmossel met curcumine

Erna Schep

Vlot te lezen. goede en eerlijke uitleg!

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Het is een duur prudukt ( €30.-) per flesje. Ik ga nu wat meer en vaker kurkuma gebruiken. Ik heb nu 2 maanden vloeibare groenlipmossel geslikt. Ik kan niet zeggen dat het verbeterd is.
Ik heb , volgens mij, slijtage aan mijn beide duimen.

Els Van den bergh

Ik vond het een heel interessant en informatief boekje.
Alles wordt hier heel duidelijk beschreven. En geeft u een duidelijker beeld van wat de aandoening.

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Jazeker, ik was en ben al een hele tijd aan het experimenteren met een aangepaste voeding, merendeels voor mijn darmen, maar zal zeker nu ook de voorgestelde ingrediënten gaan gebruiken in mijn... Jazeker, ik was en ben al een hele tijd aan het experimenteren met een aangepaste voeding, merendeels voor mijn darmen, maar zal zeker nu ook de voorgestelde ingrediënten gaan gebruiken in mijn voeding