Geeft meer inzicht bij problemen in de gewrichten

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

als ik bak en braad dan gebruik ik ook curcuma in combinatie met peper

Informatief

nee

Steven

Informatief

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Nee, omdat de klachten zijn overgegaan

Ik vind het lastig om mijn eigen probleem, geen kracht in hand bij met name kou, terug te vinden. Verder goede aanwijzingen voor supplementen die kunnen helpen.

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ik gebruik nu curcumine en twijfel over groenlipmossel.

Inge Rossel

Leerzaam en er stonden goede tips in.

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Groenlipmossel(vloeibaar) leek in eerste instantie goed te werken bij mijn atrose vooral in de handen maar naar een poos was het effect weg. Nu gebruik ik een maal daags 10 mg CBD capsules,

Goed.

Henk Monsuur

Wij hebben het met aandacht en herkenning gelezen. Het heeft ons aangesproken en in beweging gebracht :) Dank u wel!

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ja wij zijn begonnen met curcuma en ook met Q10.

F.Peter van der Meijs

Voor mij bijzonder informatief. Pijnvrij bewegen is iets als je het hebt graag zou willen verminderen. Het sluipt in je gewrichten bij mij in de handen . Ben begonnen met groenlipmossel capsules in... Voor mij bijzonder informatief. Pijnvrij bewegen is iets als je het hebt graag zou willen verminderen. Het sluipt in je gewrichten bij mij in de handen . Ben begonnen met groenlipmossel capsules in november 2018 en voel mijn gewrichten in de vingers weer sterker worden. Dus ben tot nu toe positief.

Goed, al blijven dit soort info boekjes relatief algemeen en dus oppervlakkig, maar dat kan ook niet echt anders. Ik zie het als startpunt, want via de nieuwsbrief is er wel veel (actuele) info

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Gebruik ik al jaren, met dank aan jullie site

c h gorissen

Overzichterlijk