Joke Bos

Zeer informatief

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ja ik ben deze produkten gaan gebruiken en ik weet dat het niet mag maar zou wel graag de goede
merknamen willen weten ik denk namelijk na het lezen van dit boek dat ik de verkeerde pillen heb gekocht door onwetendheid
Zou fijn zijn als ik erachter kon komen want ik zie door de bomen het bos niet meer!

Heel goed. ik heb al jaren pijn in mijn onder rug. heb ook het syndroom van tietze.ik ben 67 jaar tuinder geweest.heb al last van onder rug vanaf 40 jaar.zit nu pas bij pijn polie.heb ook zelf veel... Heel goed. ik heb al jaren pijn in mijn onder rug. heb ook het syndroom van tietze.ik ben 67 jaar tuinder geweest.heb al last van onder rug vanaf 40 jaar.zit nu pas bij pijn polie.heb ook zelf veel vitamine ook curcuma.

Grappig, pijn is iets raar, je kan alles doen om ervan af te geraken maar als de oorzaak dit niet toelaat mag je alles proberen niets helpt...ik ben nu aan de cannabisolie begonnen als ultiem... Grappig, pijn is iets raar, je kan alles doen om ervan af te geraken maar als de oorzaak dit niet toelaat mag je alles proberen niets helpt...ik ben nu aan de cannabisolie begonnen als ultiem reddingsmiddel maar na een half flesje van een zogezegd sterk product doet dit niets.
oorzaak is ook het voorschrijfgedrag van artsen, huis artsen of specialisten, maakt niet uit...ze proppen mij vol met chemische middelen die in het begin helpen maar je moet er steeds meer van nemen, dat is goed voor hun kassa maar niet voor het lichaam....Ontwennen is zeer moeilijk, zeker als je full time werkt... Leren leven met pijn is een kunst, wanneer niemand ziet dat je pijn hebt dan heb je het summum bereikt!!! Triestig weliswaar.....

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

....niets meer als het aan mij ligt

Erik IJskes

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Heb ik al gedaan, ik heb de groenlipmossel enkele maanden gebruikt.
Merkte helaas geen verschil.

Ingrid

Informatief, goed uitgelegd boekje.

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Vloeibare groenlipmossel ga ik proberen

Jansje Karel

Ik vond het een leerzaam boekje

Arnoud

Goede hulp en tips voor beter bewegen

gebruik groenlipmossel

Ann Bakker

Duidelijk , helder. Goed te begrijpen

Weet ik nog niet

Kees Spanjaardt

Prima om te gebruiken en anderen hier ook deelgenoot van te laten zijn!

ja groenlipmossel en curcumine