Goede informatie

G.Beikes

Duidelijk verhaal voor mij over gewrichtsslijtage en ontstekingsremmers

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ga zeker de vloeibare Groenlipmossel gebruiken, maar ga eerst maar eens uitzoeken bij wie ik het moet kopen, want er is zoveel aanbod

Goede uitleg en veel informatie

Interessant

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Gebruik nu vanaf 30 juni synofit en reageer hier goed op vooral in de gewrichten van mijn hand.

AnoniemCarla

Helder en makkelijk te lezen

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ik ben mij aan het oriënteren welke soorten er op de markt zijn.

Het boekje is volgens mij zeer nuttig.
Het boekje is volgens mij zeer nuttig.
Ik heb het gelukkig niet voor mijzelf nodig maar ik heb het aan mijn schoonzus gegeven samen met het internet adres zodat ze zelf de nieuwsbrief kan aanvragen.

Nuttig, maar voor mij minder relevant: ik heb RSI probleem

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Wel leuk. Nieuwe inzichten.

Sandra

Duidelijk

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ik heb de vloeibare groenlipmossel gebruikt. Smaakt niet lekker en is een beetje gedoe omdat het in de koelkast moet staan en niet mee te nemen is. Daarom ben ik nu overgestapt op de capsules. Ik... Ik heb de vloeibare groenlipmossel gebruikt. Smaakt niet lekker en is een beetje gedoe omdat het in de koelkast moet staan en niet mee te nemen is. Daarom ben ik nu overgestapt op de capsules. Ik ben nog in de eerste 80 dagen. Maar toch lijkt het al iets te doen! Ik ga voorlopig nog even door!