Henriëtte Reuvers

Mooi boekje met alles duidelijk omschreven, met goede aanwijzingen voor gebruik van de producten voor hierin genoemde gewrichtsklachten.

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ik gebruik inmiddels al ook op advies van de chiroprakter vloeibare groenlipmossel en magnesium.

Ton Kerkvliet

verminderende middelen en hun effectieve werking er zijn. Interessant om vakkundige kijk op de verschillende vormen van artrose/reuma te lezen, alsook (en vooral) te vernemen welke pijn
verminderende middelen en hun effectieve werking er zijn.
Mijn dank en respect.

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ik gebruik al jaren groenlipmossel. Moeilijk te zeggen in hoeverre dat een positieve invloed heeft gehad op mijn klachten, omdat het
wel/niet gebruik niet vergeleken kan worden. M.a.w. hoe...
wel/niet gebruik niet vergeleken kan worden. M.a.w. hoe slecht was ik er zonder gebruik aan toe geweest en hoeveel beter met gebruik ?

Sonja

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ik heb al een paar van die ingrediënten

cornelia

Nog steeds niet binnen gekregen!!!!!!!

onbekend

Reactie Stichting Bewegen Zonder Pijn:

De boekjes worden keurig altijd oip maandag verzonden. Helaas blijkt er de laatste weken veel vertraging te zijn in de postverwerking bij NLPost. Pesoneelsgebrek iun deze vakantieperiode. Het boekje... De boekjes worden keurig altijd oip maandag verzonden. Helaas blijkt er de laatste weken veel vertraging te zijn in de postverwerking bij NLPost. Pesoneelsgebrek iun deze vakantieperiode. Het boekje komt dus met enige vertraging naar u toe.

Lidy van den Berg

Wel nuttig

Misschien wel

Gea

Boeiend

Ja

Mart Reedijk

Helaas nog niet ontvangen.
Hoop dat het nog komt.

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Eerst maar eens goed lezen

Reactie Stichting Bewegen Zonder Pijn:

Alle boekjes worden altijd op maandag verzondern, dus binnenkort heeft u uw exemplaar in huis.

Xandra

Interessant om te lezen

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

ik gebruik ingrediënten die beschreven staan

Gerda

Interessant goed doorgelezen

wellicht, gebruik reeds magnesium

Marlies

Is niet wat ik dacht dat het was

Denk het wel