Ria lthof

Duidelijk en goed leesbaar

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ik probeerde al langer dagelijks thee te zetten van kurkuma

Caroline Arntz

Erg interessant

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

magnesium, calcium en vit. d

Wim

Informatief

Ja Groenlipmossel vloeibaar

?

Wel interessant om de onderzoeksresultaten van supplementen te lezen, voor de rest had ik al veel gelezen op internet

misschien groenlipmossel

Sophia Dekker-Hablous

Geen boekje ontvangen

Nvt

Reactie Stichting Bewegen Zonder Pijn:

Kunt uw uw adresgegevens doormailen naar:
info@bewegenzonderpijn.com
Dan kijken we het na en maken het in orde.

Matty van Elst Verwoest

Niet ontvangen

Als ik het gelezen

Reactie Stichting Bewegen Zonder Pijn:

Iw waarschijnlijk iets fout gegaan bij het versturen. Kunt u uw adresgegevens mailen naar:
info@bewegenzonderpijn.com
Dan maken we het snel in orde

Colinda

Goed en duidelijk

Waarschijnlijk groenlipmossel

Jozef

Goede hulp voor lage rugpijn

Ja

Nancy Hau

Voor mijn pensioen heb ik zelf ruim 10 jaar in de voedingssupplementen gewerkt en heb een orthomoleculaire achtergrond (Cpion medische basiskennis). Ik heb zelf geen problemen met bewegen; sport... Voor mijn pensioen heb ik zelf ruim 10 jaar in de voedingssupplementen gewerkt en heb een orthomoleculaire achtergrond (Cpion medische basiskennis). Ik heb zelf geen problemen met bewegen; sport namelijk veel. Het boekje in PDF-vorm heb ik aangevraagd en doorgelezen uit "nieuwsgierigheid" en niet om kennis te vergaren. Heel interessant voor mensen die niet over deze kennis beschikken. Het boekje ziet er uitnodigend uit. Aanbevelingswaardig.

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

De genoemde voedingssupplementen zijn bij mij bekend. Ik gebruik zelf wel e.e.a. wanneer nodig. Ook beschik ik over een ruime sortering aan kruiden in de keuken. Onze eerste levensbehoefte begint in... De genoemde voedingssupplementen zijn bij mij bekend. Ik gebruik zelf wel e.e.a. wanneer nodig. Ook beschik ik over een ruime sortering aan kruiden in de keuken. Onze eerste levensbehoefte begint in de keuken. (Orthomoleculaire voedingsleer).

Yvonne

Duidelijk en interessant

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ja, ik ga synofit proberen met vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte besblad.