Liesbeth Muurmans

Ik heb het boekje nog steeds niet ontvangen

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Dat gaat niet lukken zonder boekje

K van Leeuwen- Nietsman

Via de mail geprobeerd het boekje te bestellen, maar dat lukt niet, daarna naar apotheek in Voorschoten geweest of ie er soms zou liggen, maar helaas.

Wel van plan

mieke

Heb het boekje niet ontvangen en wel verzendkosten overgemaakt

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

weet niet wat er allemaal instaat

An

Fijn om te bewaren,steeds weer even inkijken

Denk ik

Jet

Interessant

Misschien

Cees Klijn

Een aanvulling op de reeds bekende gegevens

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ca. 2 jaar geleden al overgestapt naar curcuma, magnesium, rode gist rijst, e.d.

jos

Eerste indruk: redelijk commercieel, gelardeerd met 'wetenschappelijke(?) lectuur

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

ben nog niet overtuigd, te meer daar de aangeprezen middelen duur zijn. Waar is o.a. glucosamine?

Geerts Jeanine

Heel interessant

Gaat u een of meerdere beschreven ingrediënten proberen?

Ik gebruik cholesterol olijf extract.maar ga mu de rode gist rijst eens proberen van de zelfde verpakking.

Karin

Duidelijk en informatief

Curcumine en zwarte besblad

Jan Löverink

Interessant, maar niet direct gevonden wat ik zocht. Ik ben 75 jaar en bij mij is Atrose in o.a. de voet geconstateerd. Vlgs. de huisarts is het enig middel 4 x dgs 2 Paracetamol. Ik heb hem later... Interessant, maar niet direct gevonden wat ik zocht. Ik ben 75 jaar en bij mij is Atrose in o.a. de voet geconstateerd. Vlgs. de huisarts is het enig middel 4 x dgs 2 Paracetamol. Ik heb hem later gevraagd of CBD (in welke vorm en dosering dan ook) een mogelijkheid zou zijn. Zijn antwoord: niet wetenschappelijk aangetoond, dus hij adviseert het niet. Van de apotheker kreeg ik hetzelfde antwoord! Ik had al overwogen, en bij deze doe ik het ook, om uw mening te vragen.
Bij voorbaat dank. Jan Löverink, 0612955555.

Zie bovenstaande!