8.2/10

Koos Snijders

Erg vriendelijke en professionele mensen , onze hond gaat er graag naar toe ..

Een sterk punt vind ik dat er regelmatig een dierenarts aanwezig is om de dieren te verzorgen waar nodig .

Het kan naar mijn idee niet beter .. perfect !

Coen

Onze Loca komt uit het asiel Rijpickerwaard en gaat daar naar het pension wanneer wij op vakantie zijn.
Loca is een buiten-kat en vindt het heerlijk in de "tuin".
Brengen en halen gaat...
Loca is een buiten-kat en vindt het heerlijk in de "tuin".
Brengen en halen gaat efficient.

Heerlijk buitenverblijf

Helaas is Loca al twee zomervakanties achter elkaar teruggekomen met de niesziekte. Dit terwijl ze daarvoor is ingeƫnt.

Wij brengen onze hond er maar heb verder weinig inzicht hoe er met onze hond wordt omgegaan.Hij gaat niet tegenstribbelend mee naar zijn hok dus ga ik er van uit dat hij geen slechte ervaring... Wij brengen onze hond er maar heb verder weinig inzicht hoe er met onze hond wordt omgegaan.Hij gaat niet tegenstribbelend mee naar zijn hok dus ga ik er van uit dat hij geen slechte ervaring heeft.Hij valt wel wat af maar dat is niet zo gek.Hoe vaak ze buiten komen weet ik niet.Ik heb de indruk dat ze niet echt uitgelaten worden maar in de speelweide blijven.Heb geen slechte ervaring met dit bedrijf.

Goede service . Ze denken goed mee om het verblijf van onze hond zo aangenaam mogelijk te maken

Ivm heimwee is onze hond een slechte eter maar het personeel is zeer bevlogen en actief om te zorgen dat onze hond goed eet

A.P. van Oostrom

nee

nee

Breedijk

Heel goed. Onze kat wordt al jaren prima verzorgd.

Heel flexibel en denken goed om het welzijn van onze oude kat

Linders

Mooie sociale onderneming. Sfeer lijkt goed in het tem en ze zijn begaan met de honden.

Mooi dat er veel vrijwilligers en mensen met een beperking mee doen in het bedrijf

Hond gewassen mee naar huis?

Renardel de lavalette

Onze hond gaat er zonder probleem naar toe , gaat kwispelend mee.Nooit problemen gehad de afgelopen 35 jaar.

Creche service voor de hond

Niet

A.J. Valkenburg-van Schaik

Heel goed. Ze zijn lief en zorgzaam voor onze hond. We brengen haar altijd als we op vakantie gaan. Kunnen haar met een gerust hart achterlaten. Prettige omgeving.

Ze zijn opmerkzaam, deskundig en weten heel snel precies hoe je hond in elkaar steekt. Fijne mensen en altijd rustige opvang en begeleiding. Ze informeren je over het verblijf als je je hond ophaalt... Ze zijn opmerkzaam, deskundig en weten heel snel precies hoe je hond in elkaar steekt. Fijne mensen en altijd rustige opvang en begeleiding. Ze informeren je over het verblijf als je je hond ophaalt en nemen daar ook de tijd voor.

Blijf wie je bent. Is heel prima zo.

Als 1 1/2 jarig katertje is hij daar ook vandaan gekomen. Inmiddels is hij 15 !!!! Al jaren maken we gebruik van de " rijpickerwaard" als pension voor onze snoopy tijdens onze vakanties.
Brengen hem daar met een gerust hart naar toe.
Merken aan zijn gedrag dat hij het daar goed heeft.
Er is al jaren vertrouwd, deskundig en vriendelijk personeel.