La fleur bloemen

Goedendag Nick,

Ik ben dik tevreden over het resultaat!
Goedendag Nick,

Ik ben dik tevreden over het resultaat!
Je wordt goed geholpen, en bij vragen spreek je dezelfde persoon , die ook gelijk weet waar het over gaat! Vindt het helemaal top!

Met Vriendelijke groet,
Tinie Huizinga
La fleur bloemen

Sammy Ramekers / Flesje Prosecco

Mijn laatste bestelling met de losse transparante stickers ben ik erg blij mee! Helaas met de transparante stickers op rol wat minder. Deze waren helaas niet bruikbaar, doordat ze veel dunner zijn... Mijn laatste bestelling met de losse transparante stickers ben ik erg blij mee! Helaas met de transparante stickers op rol wat minder. Deze waren helaas niet bruikbaar, doordat ze veel dunner zijn dan de losse stickers. Wij gebruiken de transparante stickers op glazen bollende flesjes prosecco. Die op rol zijn niet geschikt, want ze plakken niet stevig genoeg, waardoor er lucht onder komt. De losse stickers passen daarentegen perfect! Dus deze zal ik vaker bij jullie gaan bestellen. Wat ik wel als tip mee wil geven; ik had aanvankelijk zelf een bestelling gedaan door de losse stickers te bestellen. Jullie hebben ze doen voor mij gewijzigd naar ' op rol' dat was dan wat voordeliger voor mij. Dat is heel vriendelijk meedenken, echter waren ze helaas niet geschikt. Dus heb ik daar wat geld weggegooid. Verder ben ik wel heel tevreden over de gang van zaken.

FleksZorg bv; Loet Berkelmans

Goede bereikbaarheid per telefoon. prettige service. daarmee was voor mij de irritatie dat ik via de website geen offerte aan kon vragen snel verdwenen.

Reactie Sticker.nl:

We zijn blij dat deze klant tevreden is over onze service. Daar doen we het voor. Overigens is het wel mogelijk om een offerte aan te vragen via de website. We hebben de afgelopen periode wat dingen... We zijn blij dat deze klant tevreden is over onze service. Daar doen we het voor. Overigens is het wel mogelijk om een offerte aan te vragen via de website. We hebben de afgelopen periode wat dingen verbeterd aan onze website. Wellicht dat dat de oorzaak was dat het aanvragen van een offerte tijdelijk niet werkte.

Expovorm International

Goede prijs, snelle levering en een gebruiksvriendelijke website

Y. Oerlemans

Overzichtelijk, snel en goede kwaliteit.

Keukenskopen.nl

Sticker.nl heeft mijn klacht zeer netjes opgelost en snel bedankt daarvoor

Bouwmasters DtmS, tel: 0627255791

Ik heb geen stukken nog ontvangen. Zie wel dat bezorg afgeleverd heeft. Echter ik kom net terug van vakantie en kon niet eerder reageren. Ik denk dat de bezorger zelf getekend en ook geen briefje in... Ik heb geen stukken nog ontvangen. Zie wel dat bezorg afgeleverd heeft. Echter ik kom net terug van vakantie en kon niet eerder reageren. Ik denk dat de bezorger zelf getekend en ook geen briefje in brievenbus gedaan waar bezorgd

Reactie Sticker.nl:

Naar aanleiding van deze review hebben we contact opgenomen met de klant. Vanwege zijn klacht hebben we navraag gedaan bij onze bezorgdienst. Volgens hen zijn de stickers wel bezorgd. Om het... Naar aanleiding van deze review hebben we contact opgenomen met de klant. Vanwege zijn klacht hebben we navraag gedaan bij onze bezorgdienst. Volgens hen zijn de stickers wel bezorgd. Om het probleem op te lossen voor de klant, hebben we nieuwe stickers gemaakt en deze opgestuurd.

Sven van Asten

Goeie Stickers
Slechte website, uploaden van bestanden werkt niet goed.
Goeie Stickers
Slechte website, uploaden van bestanden werkt niet goed.
Vervolgens gebeld tijdens kantoor uren met de melding dat jullie niet aanwezig zijn, wegens vakantie meen ik te herinneren.

Reactie Sticker.nl:

In augustus waren we inderdaad een paar weken gesloten vanwege vakantie. Dit hebben we duidelijk op de website vermeld. In dat bericht hebben we ook aangegeven dat we telefonisch niet bereikbaar... In augustus waren we inderdaad een paar weken gesloten vanwege vakantie. Dit hebben we duidelijk op de website vermeld. In dat bericht hebben we ook aangegeven dat we telefonisch niet bereikbaar waren. Op vrijdag 25 augustus is deze bestelling geplaatst. Diezelfde dag heeft deze klant een mail gestuurd dat het uploaden niet werkte. Op maandag 28 augustus heeft een collega daarop gereageerd. Op die e-mail is geen reactie meer gekomen van de klant. Wat er precies is misgegaan tijdens het uploaden, weten we niet. Maar blijkbaar was het een tijdelijk probleem, want uit ons systeem blijkt dat het de klant toch is gelukt om op vrijdag de 25e de bestanden te uploaden.
Soms komt het voor dat het uploaden van een bestand niet lukt, omdat het niet voldoet aan de aanleverspecificaties. Deze kun je hier vinden: https://www.sticker.nl/klantenservice/aanleverspecificaties. Heb je toch nog problemen? Neem dan contact met ons op.

Seikatsu.nl

Mooie print ook op kleine stikkers

drukkerij Rosman

Vlotte levering, goede kwaliteit