EKB Groep Noord

Vlotte afhandeling goede prijzen

Marjan

Snelle levering. Bij problemen vind ik de chat een uitkomst! Goed geholpen en duidelijk in de communicatie (wat ik persoonlijk erg prettig vind).

Tante Rie

Communicatief zeer sterk. Denken mee en komen met prima oplossingen

hengelsport friesland

Het enige positieve is dat de stickers mooi zijn. We hadden 5000 stickers besteld. We kregen er nog geen 1000 thuisgestuurd. Na veel heen en weer gemaild en gebeld te hebben(ze wilden foto's,... Het enige positieve is dat de stickers mooi zijn. We hadden 5000 stickers besteld. We kregen er nog geen 1000 thuisgestuurd. Na veel heen en weer gemaild en gebeld te hebben(ze wilden foto's, afmetingen etc van de stickerrollen die we hadden ontvangen) kregen we (dachten we ) 5000 stickers. Bleken het stickers te zijn van en grieks restaurant die een spaaractie hebben ivm hun 25 jarig bestaan. Met andere woorden: 5000 stickers inleveren bij hun dmv spaarkaarten heeft een waarde van 2000 euro!!! Gooi de stickers maar weg, werd er gezegd voor Sticker.nl. Zo ga je niet met spullen van een andere klant om. Ik heb geprobeerd de eigenaar van het restaurant te bereiken. Is helaas nog niet gelukt. Na drie weken hebben we nu eindelijk 5000 stickers ontvangen.

Reactie Sticker.nl:

Bij deze order zijn inderdaad een aantal dingen misgegaan. We snappen dat dit vervelend is. De reden dat deze klant foto’s en informatie moest aanleveren is dat wij anders de klacht niet konden... Bij deze order zijn inderdaad een aantal dingen misgegaan. We snappen dat dit vervelend is. De reden dat deze klant foto’s en informatie moest aanleveren is dat wij anders de klacht niet konden beoordelen.
Na beoordeling van de klacht hebben we nieuwe stickers gedrukt voor deze klant. Echter, helaas zijn bij de verzending twee orders omgewisseld, waardoor deze klant de verkeerde stickers heeft ontvangen. Dit hebben we opgelost door de klant nieuwe stickers te sturen.
We betreuren het dat er zoveel mis is gegaan bij deze order. Echter, waar mensen werken worden fouten gemaakt. We doen ons best om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Brownies per Post

Goede telefonische bereikbaarheid, goede prijs maar maken veel fouten. Die ze dan wel weer goed oplossen.

Reactie Sticker.nl:

Helaas zijn er bij deze bestelling een aantal dingen misgegaan. Dit hebben we opgelost, zodat de klant toch de juiste stickers heeft gekregen. Ook hebben we gekeken wat er mis is gegaan, zodat we... Helaas zijn er bij deze bestelling een aantal dingen misgegaan. Dit hebben we opgelost, zodat de klant toch de juiste stickers heeft gekregen. Ook hebben we gekeken wat er mis is gegaan, zodat we dit soort fouten in de toekomst kunnen voorkomen.

Altona NV

Snel en professioneel

DRIELUIK

Nononsense aanpak, gewoon bestellen en leveren, duidelijke bestelinstructie

Jeroen

Precies geleverd volgens verwachting. Kwaliteit is goed, snelheid zoals beloofd, afwerking netjes,

chocosense

Snelle levering. Zag er goed uit. Wel aan de prijs

Reactie Sticker.nl:

Deze klant heeft bij ons 3000 stickers op rol besteld. Hiervoor heeft zij € 106,60 inclusief btw voor betaald. Dit is nog geen 4 cent per sticker.
Momenteel hebben we een aanbieding voor...
Momenteel hebben we een aanbieding voor stickers op rol. Op de vaste formaten en vormen ontvang je nu tijdelijk 10% korting. Profiteren van deze aanbieding? Ga naar https://www.sticker.nl/stickers-op-rol.

Float Plus B.V.

Duidelijke site, snelle en correcte levering.