gastouder Wendy Bos

(Bewerkt)

Gemakkelijke site waarop je veel keuze hebt en je de stickers die je wenst kunt bestellen. Helaas is de sticker die ik heb besteld niet goed door het raam te zien. Dat vond ik echt jammer. Maar na... Gemakkelijke site waarop je veel keuze hebt en je de stickers die je wenst kunt bestellen. Helaas is de sticker die ik heb besteld niet goed door het raam te zien. Dat vond ik echt jammer. Maar na telefonisch contact krijg ik nieuwe stickers. Ook wordt de website aangepast, zodat mensen niet meer dezelfde 'fout' zullen maken. Goede service dus!!!

Cinekid

Alles verliep goed, ook telefonisch contact!
Niet op aan te merken!

Nollen Dienstverlening

Makkelijk, snel en eenvoudige site

Bs Reflector

Snel duidelijk goed product

Jan

Eenvoudig bestellen

Naamloos

Zonder kosten even bestand aangepast.
Kwaliteit / prijsverhouding zijn wij heel tevreden over

Belfleur Maastricht

Wij danken sticker.nl voor de nette, vlotte en correcte afhandeling van onze order!

Go Go car rentals

Hoog glans maat totaal geen scherpe afbeelding

Reactie Sticker.nl:

We vinden het vervelend dat deze klant niet helemaal tevreden is. De verantwoordelijkheid voor het aanleveren van een goed drukbestand lag in dit geval echter bij de klant, aangezien die voor zelf... We vinden het vervelend dat deze klant niet helemaal tevreden is. De verantwoordelijkheid voor het aanleveren van een goed drukbestand lag in dit geval echter bij de klant, aangezien die voor zelf uploaden heeft gekozen. Bij ons krijg je na het uploaden van je bestand via de website een digitale drukproef. Deze drukproef moet je altijd goedkeuren, anders gaan we geen stickers drukken. Op moment dat een klant een drukproef goedkeurt, gaat de bestelling automatisch in productie. Omdat wij de bestanden niet handmatig controleren, is het belangrijk dat je als klant zelf de drukproef goed controleert. Punten waarop je onder andere moet letten zijn resolutie en leesbaarheid. Heb je hulp nodig? Of wil je dat wij het drukbestand opmaken? Dan kun je contact met ons opnemen. Lever je zelf een bestand aan? Kijk dan altijd bij de aanleverspecificaties op de website aan welke eisen je drukbestand moet voldoen.

rolf

Snel geleverd vlgs specificatie

Erik de Vries

De stickers zijn niet duur, er had wel gemeld mogen worden dat de resolutie niet erg goed was

Reactie Sticker.nl:

We vinden het vervelend dat deze klant niet helemaal tevreden is. Wij werken echter met een geautomatiseerd systeem. Dat houdt in dat wij drukbestanden die door de klant aangeleverd worden of die... We vinden het vervelend dat deze klant niet helemaal tevreden is. Wij werken echter met een geautomatiseerd systeem. Dat houdt in dat wij drukbestanden die door de klant aangeleverd worden of die met de ontwerpmodule gemaakt worden niet handmatig controleren. Elke klant krijgt bij ons een digitale drukproef, waarin zij ook de resolutie en eventuele fouten kunnen checken. Pas na goedkeuring van die proef gaan wij de stickers drukken.