Rien Cappon/De Zuidhoek

Heldere communicatie, m.b.t. onze aanvraag meer mogelijkheden dan de concurrent, kwalitatief goede en nette levering

uniek belettering

Goed werk en snel

Stef Onderwater

Leveringstijd was volgens indicatie. Kwaliteit is goed.

Reactie Sticker.nl:

Naar aanleiding van deze review hebben wij contact gehad met deze klant. Die gaf aan dat hij wat problemen had ondervonden bij het plaatsen van zijn bestelling, doordat de website niet optimaal... Naar aanleiding van deze review hebben wij contact gehad met deze klant. Die gaf aan dat hij wat problemen had ondervonden bij het plaatsen van zijn bestelling, doordat de website niet optimaal werkte. Inmiddels is dit probleem opgelost.
De klant gaf ook aan dat het wat lang had geduurd voordat hij geholpen werd door een medewerker van onze klantenservice. Als je contact met ons opneemt, doen we ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Toch kan het voorkomen dat het een keer wat langer duurt.
We doen er alles aan om een gebruiksvriendelijke website aan te bieden en een klant zo snel mogelijk te helpen. Bij het verbeteren van onze dienstverlening zullen we de ervaringen van deze klant meenemen.

Agentor BV

Goede kwaliteit

miller media & concepts

Telefonisch hulp

Thurmer

goede service, overzichtelijke site

Ron de Ridder

Goede kwaliteit van het eindproject. Vriendelijk geprijsd.

Chris Kluiters (Fa. Geeve Hydraulics BV)

Snel, duidelijk, telefonisch goed bereikbaar, duidelijke communicatie

Arno

Top! Snel en goed