, lange levertijden (een week)

goeie stickers, goeie kwaliteit, blijven goed zitten

wel kostbaar, al helemaal omdat ik verschillende ontwerpen had. Levertijd was lang. Ze waren op het randje bezorgd (had ze die dag nodig). Duurde een volle week

Goede service met persoonlijke aandacht voor een kleine bestelling

persoonlijke aandacht en luisteren naar wensen van klant in het maken en produceren van product

ik kreeg eerst een nota terwijl ik vroeg om een voorbeeld. hierdoor ging er wel wat tijd overheen voordat ik uiteindelijk mijn product had

Snelle levering, goede service en uitstekende communicatie over voorgestelde product.

Snelheid, fijne communicatie.

Enkele malen stickers ontworpen en besteld

Het zelf ontwerpen van stickers op de website vindt ik een erg sterk punt.

Ik zie graag wat meer ontwerpmogelijkheden voor stickers online. Dus meer een online tekenpakket voor stickers. Het huidige systeem is erg handig maar om nog mooiere stickers te ontwerpen zou een... Ik zie graag wat meer ontwerpmogelijkheden voor stickers online. Dus meer een online tekenpakket voor stickers. Het huidige systeem is erg handig maar om nog mooiere stickers te ontwerpen zou een uitgebreider tekenpakket mooi zijn.

CS rental BV

Snelle service en behulpzame mensen.

Flexibele instelling

Mark Bruggink

Een bedrijf dat alles er aan doet om de wensen van de klant uit te voeren. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Telefonisch contact geeft meer duidelijkheid dan de website, maar eveneens... Een bedrijf dat alles er aan doet om de wensen van de klant uit te voeren. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Telefonisch contact geeft meer duidelijkheid dan de website, maar eveneens zorgt telefonisch contact er ook voor dat de wens van de klant zo goed mogelijk wordt uitgevoerd.

Alles wordt eraan gedaan om de wens van de klant te kunnen uitvoeren. De service was uitstekend!

De informatie op de website kan soms verkeerd overkomen, omdat de werkelijke verzend- en druktijd waarschijnlijk vaak niet kloppen (sneller dan aangegeven). Dit zou klanten kunnen kosten.

Hele mooie stickers ontvangen. Ze zijn precies zo geworden als we hadden gehoopt. Hele goede kwaliteit. Een snelle levering en de contacten met de klantenservice waren zeer goed. Snelle reacties... Hele mooie stickers ontvangen. Ze zijn precies zo geworden als we hadden gehoopt. Hele goede kwaliteit. Een snelle levering en de contacten met de klantenservice waren zeer goed. Snelle reacties ontvangen.

Ga zo door het jullie werk! Top!

Goede kwaliteit, snelle levering, zeer goede en snelle contact met de klantenservice

Geen punten

Heel toegankelijk, snelle opvolging, vriendelijk gesprek telefonisch

Snelheid van offerte maken en korte levertijd

nee

Fijne overzichtelijke website en makkelijk te gebruiken.

De website in makkelijk in gebruik en daardoor is het ontwerpen van de sticker eenvoudig.

Hebben wij niet!

Mir