denkt goed mee

Stickerkoning levert kwaliteit en op tijd. De communicatie rond bestellingen is helder en vriendelijk. Je blijft goed geïnfomeert over de voortgang van jouw bestelling.
Betrouwbare en...
Betrouwbare en klantvriendelijke partner!

Goede prijs-kwaliteit verhouding
Groot aanbod

Bij aflevering bij een klant, de mogelijkheid bieden om een bewijsexemplaar zelf toegestuurd te krijgen (bij kleinere stickers). Zo weet je als opdrachtgever wat de klant ontvangt.

Prima product en snelle correcte levering.

Stickers geleverd zoals afgebeeld en beschreven.

Vlotte contacten - correcte informatie -

bij informatie aanvraag - vlotte communicatie
Goede informatie op website

snel en makkelijk

M.Gijsbers

Goed e-mail contact
Fijne samenwerking

Wordt goed mee gedacht over het product wat je besteld.
(Afmeting,resolutie,kwaliteit)

Need2BDressed

Prettige samenwerking, denken met je mee.

Fijn dat ze meedenken en nog kleine aanpassingen kunnen doen aan het ontwerp van de sticker

Henk Diepstraten

Ideaal te bereiken via mail

Snellere reactie

Plan Effect

Persoonlijk contact gehad met Sanne. Zowel telefonisch als per mail uitstekend geholpen. Dank jullie wel!

Zeer klantvriendelijk, goede service en uitstekende kwaliteit stickers. Top bedrijf!

Levertijd mag sneller. Maar waarschijnlijk ben ik zelf ongeduldig geworden door de 24 uurs leveringen ;-)...

Elco Netherlands BV

Onze ervaring met dit bedrijf is uiterst betrouwbaar, wanneer we een aanvraag hebben wordt er vrijwel direct gereageerd om een snelle doorloop van de order te kunnen bewerkstelligen, levering, 10... Onze ervaring met dit bedrijf is uiterst betrouwbaar, wanneer we een aanvraag hebben wordt er vrijwel direct gereageerd om een snelle doorloop van de order te kunnen bewerkstelligen, levering, 10 dagen na order is tot nu toe altijd nagekomen.

Snelle doorloop/service