ZenaFan-Shop

Erg snelle service.
De print is erg mooi en kwalitatief, ik was zelf bang dat de kwaliteit slecht zou zijn van de afbeelding maar dat viel reuze mee.

Het in leveren van de afbeeldingen voor stickers vind ik erg fijn. Lekker duidelijk en als er iets niet helemaal goed is aan de afbeelding doet de website het vaak even voor je verbeteren (bv de... Het in leveren van de afbeeldingen voor stickers vind ik erg fijn. Lekker duidelijk en als er iets niet helemaal goed is aan de afbeelding doet de website het vaak even voor je verbeteren (bv de juiste formaten)

Een tip: gasbranders bedrukken...
Dit zijn dus aanstekers maat heb het over de wat geavanceerde gasbranders. (Ligher torch in 't engels)
Dit kom je vrijwel nergens tegen en is veel vraag...
Een tip: gasbranders bedrukken...
Dit kom je vrijwel nergens tegen en is veel vraag naar. Graag evt persoonlijke contact indien het mogelijk is in bulk natuurlijk!

Thalia

Fijne service, hele mooie stickers en printkwaliteit, kleurecht en supersnel geleverd. Alleen krult het randje van onze ronde stickers een miniem klein beetje op (geplakt op karton) - niet om van... Fijne service, hele mooie stickers en printkwaliteit, kleurecht en supersnel geleverd. Alleen krult het randje van onze ronde stickers een miniem klein beetje op (geplakt op karton) - niet om van te schrikken maar onverwachts. Door de dikte van de sticker?

Online software
Snelle persoonlijke behandeling
Printkwaliteit

S. van den Brink

Goede ervaring! Men dacht mee voor de beste uitvoering van de sticker die ik had besteld! Erg professioneel en heel vriendelijk!

Professioneel! Meedenkend, serieus en vriendelijk.

Richard Veldt namens Renkum Leeft

Zeer positief! Op email werd snel gereageerd. Uiteindelijk keurige offerte en de geplaatste order is keurig verwerkt en op afgegeven tijdstip uitgeleverd.

Keurige en correcte communicatie.

Het product welke ik zocht kon ik op de website niet vinden. Na een mailtje was snel duidelijk dat Stickerkoning het wel kon leveren.

Cypressenhof

Prima contact met duidelijk terugkoppeling over bestelling

Duidelijke communicatie, goede service en snelle levering

Communicatie over de aangeleverde foto ging snel. Ook het leveren van de proefdruk was snel geregeld. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit.

snelle levering en toch lage prijs

Artistic Nail Design Nederland

Hele fijne ontspannen persoonlijke service en bovenal zijn al onze orders perfect op maat en met hoge kwaliteit gemaakt en zeer snel afgehandeld. Dankjewel Sanne voor de service !!

Kwaliteit !!!
Snelle persoonlijke service en adequate vertaling van onze wensen in hoogwaardige producten.
Wij zijn zeer tevreden en blijven graag klant !

Peter v.

Fijn, snel alles geregeld

snelle offerte, duidelijk en prijs erg scherp

gewoon zo door gaan

De stickers zien er erg mooi uit. De kleuren zijn goed en erg makkelijk om te maken.

Snelle levering.

Evenementenhulp Kennemerland van het Rode Kruis.

Uitstekend!

Het blijven meedenken totdat het juiste eind resultaat goed is en naar tevredenheid.

Blijf dit volhouden!