Pieter / ISA

Goede kwaliteit, snelle levering

ze houden een oogje in het zeil als je zelf een ontwerp maakt

Oliver Windell

Goede prijzen, duidelijke site (zeker sinds de update) en snelle service. Op mail wordt snel gereageerd en mee gedacht. Over de kwaliteit van de stickers ben ik ook erg te spreken.

De prijs en het bestelgemak

Eventueel een inlog gedeelte van de site maken voor herhaalorders met meer gemak en verzamelde facturen. Maar dan ben ik écht aan het zoeken en doe je het niet dan mis ik het ook niet.

Luc's Bikes

Heb stickers besteld voor mijn bedrijf als fietsenmaker

prima service prima gedrukt

geen verbeterpunten

Ze drukken onze raamstickers en mini stickertjes voor de klanten

Vriendelijk email staff ;)

Mogelijkheid om bestellingen snel en makkelijk opnieuw te bestellen zonder terug alles te moeten uploaden en selecteren.

Chaim Becker Ontwerp

Goed! Bestel nooit ergens anders

Je krijgt altijd wat je besteld en ze zijn duidelijk

De online applicatie om zelf (doming) stickers te maken werkt niet altijd even lekker. Het uploaden van een afbeelding gaat langzaam (ongeacht de bestandsgrootte) en als de afbeelding is geupload is... De online applicatie om zelf (doming) stickers te maken werkt niet altijd even lekker. Het uploaden van een afbeelding gaat langzaam (ongeacht de bestandsgrootte) en als de afbeelding is geupload is hij niet altijd zichtbaar. Na een paar keer refreshen wel.

Stickerkoning is een fijn bedrijf om uw bestelling te plaatsen, ze leveren snel en de kwaliteit is goed.

Goede kwaliteit producten en snelle levering.

Wellicht een leuke actie voor als je eerder bij Stickerkoning hebt besteld, ik wil graag binnenkort weer een bestelling plaatsen en dat doe je toch sneller als je een percentage korting krijgt.

Gemakkelijk voor ons te hanteren

handig ook voor digibeten

tot op heden niets te verbeteren

Efri O'Connor/D'Alcante

Ik heb vrij snel antwoord gekregen en alles kwam bij mij zeer professioneel over.

Jazeker. Ik ben een nieuwe klant zonder enige 'stikker' ervaring, geen idee van materialen en prijs.
Ik ben zeer goed geholpen door wel drie verschillende personen die met me mee dachten om mij voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden wat ik nodig had. Super!

Lucia / Via Vini

TOP SERVICE, TOP KWALITEIT

Alles verliep zeer vlot en eenvoudig de website te bedienen

Cemcolori Nederland BV

Weer binnen enkele dagen schitterende stickers binnen

Duidelijke informatie, snelle levering