Puur Nepals

Ik ben echt heel erg goed geholpen met mijn bestelling. Ook omdat ik geen standaard vraag had. Helemaal super en elke keer snel een antwoord!

Praxis Automation Technology B.V.

Goed advies, snelle service en levering.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snel reactie op vragen.

Meedenken in oplossingen, veelzijdigheid en klantvriendelijk.

Misschien hologram stickers een idee voor de toekomst?

Suzan

Goed te bereiken en staan altijd klaar voor hulp bij bestellingen of voor informatie, meedenken enz.

Het meedenken en aandragen van alternatieven.

In de mailafsluiting staat nu alleen de naam van de medewerk(st)er. Het zou fijn zijn als ook het adres en het telefoonnummer vermeld zou worden. Nu moet ik steeds de website erbij zoeken als ik... In de mailafsluiting staat nu alleen de naam van de medewerk(st)er. Het zou fijn zijn als ook het adres en het telefoonnummer vermeld zou worden. Nu moet ik steeds de website erbij zoeken als ik wil bellen.

The Hen House

Altijd snel en accuraat. En goede kwaliteit.

Reageren altijd snel. Alles loopt zoals het behoort.

Altijd goed product en snelle levertijd.

Alles kan geleverd worden op basis van de wensen, top!

Website bestel mogelijkheden, eventueel aanbod verbreden online met kleur folies en type. Voor de rest altijd via offerte aanvraag per mail.

Peter / 30minutes-repair.nl

De titel 'koning' is in alle opzichten goed gekozen!

De website, de mogelijkheden (zelf ontwerpen) de eenvoud van bestellen, het (e-mail) contact met het bedrijf.

Tip: in de ontwerptool een mogelijkheid inbouwen teksten en afbeeldingen te centreren.

Bob

Zeer fijn bedrijf om mee samen te werken. Snelle leveringen en goede kwaliteit! Ga zo door!

Snelle reactie en duidelijke communicatie. Leveren vaak sneller dan aangegeven leverdatum.

040Lab B.V.

Uiterst prima.

Persoonlijk.

Online tool kan sterker vooral mbt offerte richt prijzen.

Patrick

Via een klant had ik een snel voorbeeld nodig van een aantal modellen voor een beurs.
De medewerkster van de Stickerkoning die mij hielp, wist mij snel te helpen en heeft meteen georganiseerd dat de stickers in productie warden genomen. Super service en levertijd!

goede service en reactie snelheid! Super snelle levering.

nvt

Super communicatie en altijd alles correct en op tijd afgehandeld en geleverd. Zeer tevreden over service en prijs/kwaliteit.

Communicatie via mail verloopt uitstekend!

Het komt wel eens voor dat de mails die we ontvangen niet overeen komt mer de persoon die schrijft. Ofwel dat het mailadres wordt gebruikt van bijvoorbeeld Hans maar Klaas heeft dan geschreven. Ik... Het komt wel eens voor dat de mails die we ontvangen niet overeen komt mer de persoon die schrijft. Ofwel dat het mailadres wordt gebruikt van bijvoorbeeld Hans maar Klaas heeft dan geschreven. Ik heb daardoor wel eens een verkeerde naam gebruikt.