8.2/10

Een paar stickers gekocht en die zijn prima

snelheid van levering is perfect

meer uitgebreid aanbod van merk logos en stickers

Nicole Lievrouw

Heel positief echt super vriendelijke mensen, alles ook dik in orde . Bestellingen samengevoegd dus geen hoop verpakking , doch veilig verpakt echt super toffe zaak.

Hele goede service , heel goede kwaliteit, snelle verzending , milieu vriendelijke verpakking en snelle verzending samen gevat super top mensen.

Bestellen ging heel makkelijk. Helaas werd mijn order niet (tijdig) geleverd. Toen ik mailde dat ik het niet meer hoefde en mijn geld terug wilde zijn de stickers die dag verstuurd. Vervolgens... Bestellen ging heel makkelijk. Helaas werd mijn order niet (tijdig) geleverd. Toen ik mailde dat ik het niet meer hoefde en mijn geld terug wilde zijn de stickers die dag verstuurd. Vervolgens nogmaals aangegeven dat ik ze niet meer hoefde (te laat), heb ik het bedrag maar gedeeltelijk teruggestort gekregen. De verzendkosten heb ik dus moeten betalen, terwijl het bekend was dat ik ze niet meer wil en het product op dat moment nog niet verstuurd was.

Ze regaren wel en proberen het op te lossen.

Sneller leveren. het ging maar om 2 simpele stickers in mijn geval welke met een envelope en postzegel van 70 cent verstuurd konden worden, waarom 2 euro zoveel rekenen voor verzendkosten??

Reactie StickerMania:

Zoals in de voorwaarden (waar u akkoord mee bent gegaan) staat, is ons streven om binnen 4 dagen te leveren. ( geen voorraad product ) Toen u bekend maakte dat de bestelling voor u te laat was,... Zoals in de voorwaarden (waar u akkoord mee bent gegaan) staat, is ons streven om binnen 4 dagen te leveren. ( geen voorraad product ) Toen u bekend maakte dat de bestelling voor u te laat was, was deze al verzonden. Vandaar ook dat wij de kosten van verzenden niet retourneren.

Lars Damen

Goede service, vriendelijke mensen en goede kwaliteit!

Service, communicatie, kwaliteit, vriendelijkheid.

Stef

Overzichtelijke site ,snelle levering en klantvriendelijk

Veel keuze , snelle levering

pascal

Zeer nette en goede servies

genoeg keus

Heb het gevonden via google en ben erg kontent

Mooie sticker

Sneller versturen

AA van de Ven

nee

nee

Kentekenplaathouder besteld met eigen tekst. Ziet er strak uit en snelle levering in een beschermde verpakking

Hevi

Hallo , na de keuze van de sticker en sticker maat was alles via Sticker Mania snel en vakkundig opgelost. en zeer snelle verzending.

de eenvoud voor t samen stellen en bestellen

??