8.2/10

Snel, gemakkelijk en stevig verzonden.

Tops! Goede ervaring, makkelijk bestellen, breed assortiment

Tips! Foto's voor een beter beeld van de kleur

john

Uitstekend geen problemen mee gehad

Groot assortiment

Kan zo snel niets opnoemen

Johan Boogaard

Een poster besteld en de volgende dag al in huis, dat is pas service! En een mooie sterke papier kwaliteit, zéker aan te raden!

Sally

Prima gedaan.

Alles dik voor mekaar.

eco-poetsbedrijf

Snap het niet.
1 dag na bestelling bericht gekregen dat is verzonden.Nooit aangekomen.geen antwoord op mails en telefoon word niet opgenomen.zijn 3 weken verder.

De betaling gaat snel en makkelijk.haha.

Reactie StickerMania:

Het is momenteel erg druk, daarom gaat het contact helaas wat moeizamer dan normaal. Wij hebben uw bestelling op 14-12-2016 om 20:54 verzonden, wat betekend dat hij op 15-12-2016 word meegenomen... Het is momenteel erg druk, daarom gaat het contact helaas wat moeizamer dan normaal. Wij hebben uw bestelling op 14-12-2016 om 20:54 verzonden, wat betekend dat hij op 15-12-2016 word meegenomen door de postbode. ( dat is nu 7 dagen geleden ) Wij hebben ondertussen contact met u gezocht, maar niks meer van u vernomen vernomen? Ik neem aan dat de bestelling alsnog ontvangen is?!
Mike
StickerMania.nl

X

Goede website met duidelijke info

De levering liet lang op zich wachten er zat een volle week tussen het bericht van versturen en de daadwerkelijke levering

Wesley Rademakers

Gewoon op google opgezocht na autostickers, kwam ik deze site tegen, leuke stickers, goeie serves en snelle bezorging!

Goeie en nette bezorging, stickers waren makkelijk te bevestigen en zitten strak op de ramen

100% goed.

Snelle en duidelijke communicatie naar de klant toe plus snelle verzending

Maui

Gewoon Goed 9