8.2/10

Snelle levering. Met een opmerking: de sticker (het cijfer "8" in 30 cm) is verzonden in een gewone envelop zonder kartonnen versteviging. Daardoor zit er een vouw in de sticker. Waarschijnlijk heb... Snelle levering. Met een opmerking: de sticker (het cijfer "8" in 30 cm) is verzonden in een gewone envelop zonder kartonnen versteviging. Daardoor zit er een vouw in de sticker. Waarschijnlijk heb ik er met plakken geen last van. Ik heb dit direct gemaild aan Stickermania maar geen reactie ontvangen... Da's wel een minpuntje.

Snelle levering. Makkelijk bestelbaar.

Plaats een kleurstaal overzicht op de site. Nu staat er alleen "beige" of "groen".
Aftersales: reageer op een opmerking van een klant. Dit is namelijk een kans!

Vandaar de minder...
Aftersales: reageer op een opmerking van een klant. Dit is namelijk een kans!

Vandaar de minder goede beoordeling op een aantal punten.

Reactie StickerMania:

Bedankt voor uw review! Ik heb het net even nagekeken en er is inderdaad niet op uw email geantwoord. excuses daarvoor. Bedankt voor de tip, wij gaan er zeker even naar kijken.
In het linker...
In het linker menu in onze webshop kunt u de 'kleurenkaart' vinden.

Ondanks dat het fout ging door vergissing van mijzelf.
Na mailtje werd alles snel opgelost.
En waren de stickers in 3 dagen binnen.
Super.

Snelle reactie

Ervaring is gewoon goed

Bestelling Porsche logo letters.

Duidelijke omschrijving vd mogelijkheden op de site qua afmeting en kosten.

Helaas bleven de letters aan ondergrond en beschermlaag van het stickervel zitten, waardoor de letters niets meer netjes zaten (en sticker helaas niet meer goed bruikbaar)

Antje de Vries

Makkelijk en snel

Gemakkelijk

Sporttherapeut Erwin Lemmers

Hallo Mike

Ik wacht al meer dan 1 week op twee porsche stickers en 2 x beloofd dat ze het uitzoeken maar tot nu toe nog niks ontvangen

Gr. Erwin

Sterkste punt dat ze snel reageren maar veel beloven en weinig geven doet een gek in vreugde leven....en dat voor maar 8 eur

Niet alleen roepen ik zoek het uit

Reactie StickerMania:

Hoi Erwin, Bedankt voor uw review, Wij hebben de stickers vandaag opnieuw toegestuurd. Wij verwachten dat u ze morgen, uiterlijk overmorgen binnen heeft!

Paul , Almelo

Eerste aankoop gedaan en goed bevallen .

Goed overzichtelijke website

De sticker keuze mag wellicht wel uitgebreider

daniels ruben

Ik ben tevreden alleen spijtig dat bij de verzending geen uitleg zat hoe je het best je sticker moet plaatsen en dat je als je je bestelling doet en de kleuren mag kiezen dat je dan geen voorbeeld... Ik ben tevreden alleen spijtig dat bij de verzending geen uitleg zat hoe je het best je sticker moet plaatsen en dat je als je je bestelling doet en de kleuren mag kiezen dat je dan geen voorbeeld er van kan zien

heel vriendelijk en behulpzaam als er vragen waren over afmetingen die er niet tussen staan

handleiding bij het pakketje steken en als je een kleur kunt kiezen dat je ook een voorbeeld kan zien van hoe het er dan uitziet

Chris van der spank

Zeer goede service
Klant vriendelijk
Snel met beantwoorden van mails

Zie bovenstaande

Mischien tel contact