8.2/10

Levering was een dag te laat als beschreven op de website. Daarnaast een instructie briefje erbij zou geen overbodige luxe zijn. (Raam sticker)

Snellere levering.

Alexander

Goed, correct!

m sietsma

Goeden ervaring?

Mooie stikker

Niks

Ben sagel

De stickers zijn zeer goed maar het versturen duurde wel heel lang

Reactie StickerMania:

Bedankt voor uw feedback! U heeft in onze webshop gekozen voor 'vooraf overmaken' hier gaan een aantal dagen overheen voordat de betaling bij ons binnen is. Vandaar dat het bij de keuze 'vooraf... Bedankt voor uw feedback! U heeft in onze webshop gekozen voor 'vooraf overmaken' hier gaan een aantal dagen overheen voordat de betaling bij ons binnen is. Vandaar dat het bij de keuze 'vooraf overmaken' wat langer duurt!

Ervaring wel goed, alleen duurde de aflevering langer dan ik verwachtte. Kreeg maandag mail dat de bestelling verstuurd was en donderdag kreeg ik deze pas. En dat vind ik wel beetje raar.

Niet anders dan bij andere online-bedrijven

Zorgen dat de bestelling beter wordt bijgehouden tijdens levering

Reactie StickerMania:

Bedankt voor uw feedback! Wij hebben uw bestelling inderdaad op maandag verzonden. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid waarmee postNL levert.

overesch

Contact via de mail is goed en reageren vrij snel alleen jammer dat er geen telefonisch contact mogelijk is

levering ging vrij snel

telefonisch contact

monique

Prima bedrijf snelle levering.

Neen

M.Pols

(Bewerkt)

Heel slecht ik heb een sleutelhanger besteld en ik kreeg een envelop met een reclame kaartje sleutel hanger niet ontvangen wel betaald . Dit gemeld als reactie sorry heb ernstige privé problemen.... Heel slecht ik heb een sleutelhanger besteld en ik kreeg een envelop met een reclame kaartje sleutel hanger niet ontvangen wel betaald . Dit gemeld als reactie sorry heb ernstige privé problemen. Wat moet ik daar mee? Je heb een bedrijf en geef je uit als prof????? De sleutelhanger zou vandaag als nog opgestuurd worden sorry eerst zien dan geloven Jammer maar de sleutelhanger is voor mijn aller liefste vrouw. Jammer dat ik Door deze actoe mijn vrouw teleur moet stellen.

Ik heb bijna 1 week later alsnog de sleutelhanger ontvangen

Niet vertellen dat je ernstige privé problemen heb. Je doet je voor als een professioneel bedrijf dan moet je niet dit soort dingen zeggen