Ronald Kamp Jaspers

Super service

goede info en super service

goede info en super service

Augusta Barij

Super snelle en goede service! Doet wat het beloofd! Super spul!

Alles is goed en duidelijk!

Geen één

Boris

Geen communicatie, sticker nog steeds niet ontvangen

Ze leken de sticker die ik wilde hebben te hebben, maar is tot nu toe nog steeds niet geleverd

Betere communicatie, over het op voorraad zijn, uberhaupt communiceren, telefonisch bereikbaar zijn en op voorraad status geven

Hallo Boris,
Hallo Boris,
Wat vervelend dat u uw order nog niet ontvangen heeft. Ik hoop dat u deze inmiddels wel heeft ontvangen en anders vernemen wij dit graag van u. U kunt dan contact opnemen via info@stickermania.nl
wbt het voorraad status aangeven, wij maken alle stickers op bestelling.
vriendelijke groet,
Lieneke

J.Heijboer

Goede kwaliteit en snel geleverd

goede verhouding kwaliteit en prijs

niet

M.Muller

Snelle levering, goed product

Service

Dirk

Mijn bestelling is waarschijnlijk verloren gegaan met de Belgische of Nederlandse Post . Met deze melding via e-mail heeft het bedrijf mijn sticker opnieuw verzonden en nu heb ik deze goed mogen... Mijn bestelling is waarschijnlijk verloren gegaan met de Belgische of Nederlandse Post . Met deze melding via e-mail heeft het bedrijf mijn sticker opnieuw verzonden en nu heb ik deze goed mogen ontvangen
Waarvoor dank !!

Communicatie

Snellere communicatie bij vragen enz...

Stephan

Goede kwaliteit en goede service.

Goede kwaliteit en goede service.

Geen verbeterpunten.

Dirk

(Bewerkt)

Sticker éérst niet ontvangen / verloren via Bpost of PostNl / Melding gedaan via e-mail en dan toch een sticker die ik besteld had ontvangen waarvoor hartelijk dank !!

Prijs

Verzenden met pakjesdienst

Toremans

Onlangs bestelde ik het logo van Porsche met bij opmerkingen, zoals ervoor via mail Ook zo afgesproken,uitdrukkelijke vermelding van het feit dat de achtergrond muisgrijs (donkergrijs) diende te... Onlangs bestelde ik het logo van Porsche met bij opmerkingen, zoals ervoor via mail Ook zo afgesproken,uitdrukkelijke vermelding van het feit dat de achtergrond muisgrijs (donkergrijs) diende te zijn ipv wit zoals geadverteerd. Toch werden ze met witte achtergrond verstuurd en kreeg ik even later, na een mail van mij hierover, het bericht dat de correcte exemplaren zouden verstuurd worden wegens een fout. Ik blijf echter nog steeds op mijn honger zitten daar ik niets meer mocht ontvangen. Graag meer nieuws hierover.

De juist geleverde stickers zijn top om te kleven

Opmerkingen bij bestellingen zeker bekijken om foute verzending te vermijden

Hallo,
Heeft u inmiddels de juiste stickers ontvangen? Anders vernemen wij het graag.
Groetjes Lieneke

Andries

Slecht

Levering

Ik verwacht van een sticker dat hij kleeft... daarvoor heet het een ‘sticker’

Hallo Andries,
Wat vervelend dat de sticker niet kleeft. Wilt u hierover contact met ons opnemen?! Dan kunnen wij op zoek gaan naar een oplossing.
Vriendelijke groet, Lieneke