Ap

Prima!

Makkelijk aan te brengen

Verpakking lijkt niet zo praktisch

Rob

Topkwaliteit en uitstekende service

de stickers zijn op verzoek op precies de juiste maat gemaakt

geen verbeterpunten

Vierhout

Snellevlevering en mooie stickers, zeer tevreden ???

Snel geleverd

Finn Grevinga

Redelijk, had jbl stciker besteld. Hier bij was geadverteerd dat de achtergrond zwart was maar toen ik het binnen kreeg was dit er nie en kreeg ik alleen de jbl letters in oranje

Goede kwaliteit

Beter infoeren op de website

Reactie StickerMania:

Hoi Finn, Zoals in de artikel beschrijven staat, hoort de grijze achtergrond niet bij de sticker.
Zie hieronder een deel van de omschrijving:
"De sticker is volledig uitgesneden. Dat...
Zie hieronder een deel van de omschrijving:
"De sticker is volledig uitgesneden. Dat houdt in dat wat op het voorbeeld zwart is, daadwerkelijk sticker is. Al het overige is weggesneden."

Eric Helsen

Bestelling stickers BMW logo

?

De kleuren stemmen niet overeen met de originele kleuren. Het zwart is zelfs niet echt zwart. De print is niet echt scherp en je ziet een korrelstructuur.

Hallo Eric,
Hallo Eric,
Wat vervelend dat de stickers niet de wachtte kwaliteit hebben. Graag zien wij een foto tegemoet om de kwaliteit te kunnen beoordelen. U kunt de stickers ook altijd retour sturen. Vriendelijke groet, StickerMania.nl

Akoudad

Zweer slecht!!!!!

Alles

Reactie StickerMania:

Hallo Mourad. Vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring heeft. Graag vernemen wij wat het probleem is.

Koko

Slecht verpakt

Beter verpakken

Reactie StickerMania:

Bedankt voor het invullen van het review. Kunt u aangeven wat er mis is gegaan? Dan kunnen wij dit oplossen.

Johan

Best goed. Er was mij alleen beloofd dat er een sticker van 8 cm mee kwam dat bleek toch. Gewoon 10 cm. Heb er voor die tijd nog over gemaild

Goed bereikbaar

Graag kleinere maat stickers zie alleen vanaf 10 cm

Boekhout

Goed en snel

Snelle levering en goed in de verpakking

Nvt