Sticker besteld

nvt

nvt

Snelheid

Vrij duur en beperkte keuze

Mart

Netjes snel en correct

Alles volgens afspraak

M. Verhoeven

2 Stickers besteld en al snel gekregen, alles netjes afgehandeld en verstuurd. Kom hier zeker weer terug voor andere stickers.

Snelle en goede afhandeling. Top.

Ofschoon ik kon zien dat de stickers zorgvuldig waren gevouwen (30 cm lang) had ik toch liever gehad, i.v.m. uitmeten, dat ze niet waren gevouwen.
Hoe dan ook, in het uiteindelijke resultaat is...
Hoe dan ook, in het uiteindelijke resultaat is er dan ook niets van te zien.

Tim van Kreijl

Prima communicatie. Op vragen via mail wordt netjes en snel geantwoord

Snelle service en snelle levering. Kwaliteit sticker is goed

Bij een verandering van maat werd de sticker niet naar verhouding verkleind waardoor de breedte wel werd aangepast maar de hoogte niet. Hierdoor kwam de sticker niet overeen met het origineel.

Reactie StickerMania:

Hoi TIm, Bedankt voor uw review. Wij maken stickers altijd in verhouding. Bij een grotere breedte zal de hoogte proportioneel mee gaan. Het zijn dan ook geen originele stickers, maar worden gemaakt... Hoi TIm, Bedankt voor uw review. Wij maken stickers altijd in verhouding. Bij een grotere breedte zal de hoogte proportioneel mee gaan. Het zijn dan ook geen originele stickers, maar worden gemaakt op bestelling. Uiteraard kunnen wij vrijwel elke gewenste maat leveren op aanvraag

Tom denisse

Snelle levering , mooie sticker

Duidelijke site

Hans de Graaff

Makkelijk te bestellen, ruime keuze, snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

Jesper

Snelle en goede service

Snelle en correcte levering

Mike

Super snel geleverd, zaterdag besteld en woensdag in huis

Vriendelijk en snel

Kwinten Oste

Zeer goede duidelijke website makkelijk stickers naar eigen smaak te maken, goed afgeleverd en stickers zijn zeer mooi te plakken 👌

Iets snellere levering als je vol enthousiasme zit te wachten op je nieuwe stickers 🙈