jh

Snelle levering, goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit

Chris

Ben content snelle levering ,ook de stickers vind ik top.

Mausses

Slecht helaas

Klacht neergelegd van te krap gesneden kenteken sticker maar moet me eerst gaan verantwoorden met foto’s als bewijs dus moet er eerst nog een set opplakken voor ik geloof wordt

Reactie StickerMania:

Hoi Maurice, Het is niet zo dat wij u niet geloven. echter hebben wij wel iets van bewijs nodig voordat wij iets met uw klacht kunnen doen. Uiteraard kunnen de stickers kosteloos retour worden... Hoi Maurice, Het is niet zo dat wij u niet geloven. echter hebben wij wel iets van bewijs nodig voordat wij iets met uw klacht kunnen doen. Uiteraard kunnen de stickers kosteloos retour worden gestuurd waarna wij ze zullen controleren op gebreken. een de hand hiervan zullen wij u uiteraard schadeloos stellen.

w olders

Zeer prettig

zeer goede service

lieuwehempenius @hotmail.com

Jullie bedrijf was mij totaal onbekend. Via internet leerde ik jullie kennen. Mijn eerste bestelling was direct goed en snel geleverd. En gaf mij vertrouwen. Mijn tweede bestelling was enigszins... Jullie bedrijf was mij totaal onbekend. Via internet leerde ik jullie kennen. Mijn eerste bestelling was direct goed en snel geleverd. En gaf mij vertrouwen. Mijn tweede bestelling was enigszins specifiek, omdat het een bepaalt lettertype moest zijn en een bepaalde grote moest hebben. Na een mail van mijn kant met mijn vragen kwam direct actie en werd de zaak aangepakt , wat mij betreft klasse. Twee dagen later had ik 2 prachtige grote stickers voor mijn boot naam al in huis.

De snelheid van reageren en afhandelen verdiend een 10.

Voor mij was het nu een vraag of jullie een grote bootnaam konden maken. Misschien moet je op jullie site vermelden dat je ook daarin erg goed en goedkoop bent.

Prima alles netjes vlgs afspraak ontvangen.

H Boer

Zeer goed ,duidelijke site,snel en overzichtelijk

duidelijkheid en snelheid werkt heel erg goed

geen ik vind het prima zo

Kees

Snelle levering...

Uitstekend.
Doen wat er beloofd wordt.
Prima kwaliteit.