8.2/10

Snelle levering en goede kwaliteit stickers

jan

Top bedrijf,na 2 bestellingen zeer tevreden over de service en levering

Prima !
Besteld en binnen en mooie stickers die in de zon niet verschieten

P jansen

De helpdesk en hulp via de mail was ok maar de stickers waren dat niet
Ik heb ze er weer af moeten halen

Via de mail vragen gesteld meteen ANTWOORD
Dat was ok

Info geven hoe je het beste de stickers o op plakt evt tips hoe je bepaalde oppervlaktest schoon maakt

Reactie StickerMania:

Hoi Paul, Bedankt voor uw review. Wij hebben in onze webshop plakinstructies, die u ook gratis mee kunt bestellen. Ook ontvettingsdoekjes zijn in de webshop te bestellen. Mocht u nog vragen hebben... Hoi Paul, Bedankt voor uw review. Wij hebben in onze webshop plakinstructies, die u ook gratis mee kunt bestellen. Ook ontvettingsdoekjes zijn in de webshop te bestellen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen via info@stickermania.nl

Lechim

Alles netjes verlopen

Bart Bons

Nog steeds geen sticker ontvangen en nog geen reactie op mijn mail.

Bestelling uitleveren

Reactie StickerMania:

Bedankt voor uw review, ik hebben dit gelijk even voor u nagekeken, uw bestelling is op 23-12 na 17.00 verstuurt, dit houdt in dat uw bestelling op 24-12 is meegegaan met de post. Normaal gesproken... Bedankt voor uw review, ik hebben dit gelijk even voor u nagekeken, uw bestelling is op 23-12 na 17.00 verstuurt, dit houdt in dat uw bestelling op 24-12 is meegegaan met de post. Normaal gesproken zou het binnen 4 werkdagen geleverd moeten worden. ivm kerst kan het zo zijn dat de levertijd iets langer is dan normaal.

Ik heb mijn bestelling niet gekregen heb ook geen track en tracé nummer

Reactie StickerMania:

Bedankt voor uw review. Helaas is hierover niks bij ons bekend. Zou u contact met ons kunnen opnemen via info@stickermania.nl? Alvast bedankt

Jwestenberg

Wacht al 5dgn op bestelling, staat verstuurd 23-12 maar tot nu toe niks ontvangen?!? Nee

Snelle service, mischien

Reactie StickerMania:

Bedankt voor uw review, Wij hebben dit gelijk even voor u nagekeken, uw bestelling is op 23-12 na 17.00 verstuurt, dit houdt in dat uw bestelling op 24-12 is meegegaan met de post. Normaal gesproken... Bedankt voor uw review, Wij hebben dit gelijk even voor u nagekeken, uw bestelling is op 23-12 na 17.00 verstuurt, dit houdt in dat uw bestelling op 24-12 is meegegaan met de post. Normaal gesproken zou het binnen 4 werkdagen geleverd moeten worden. ivm kerst kan het zo zijn dat de levertijd iets langer is dan normaal.
Wij vertrouwen erop dat uw bestelling spoedig wordt afgeleverd.

Patrick Gorissen

Snelle levering, precies zoals verwacht.

nvt

nvt