Mooie keuze, op tijd geleverd, goed verpakt en de sticker zelf is hetgeen we er van verwacht hadden.
Daniel Croonen
Ik heb onlangs 2 zonnebanden besteld en was totaal niet tevreden over de geleverde stickers! Om te beginnen waren de zonnebanden al 10 cm korter dan de bestelde afmetingen… dus te kort voor de...Ik heb onlangs 2 zonnebanden besteld en was totaal niet tevreden over de geleverde stickers! Om te beginnen waren de zonnebanden al 10 cm korter dan de bestelde afmetingen… dus te kort voor de voorruit van mijn wagen!? Ten tweede zijn de stickers zeer amateuristisch van een grote rol afgesneden met een schaar ?? ofzo… schots en scheef… terwijl een zonneband minstens één haarscherpe en kaarsrechte lijn moet hebben!!! Ten derde was één zonneband beschadigd door 2 putjes in de sticker, door de stickerlaag heen! Onbegrijpelijk dat men zoiets durft af te leveren bij een klant!!!??? Ik heb dan ook een klachten mail gestuurd met foto’s in bijlage… om 2 nieuwe “gratis” zonnebanden op te sturen of mijn geld terug te storten!
Urbain Baumans
Ik weet nog niet wat de kwaliteit gaat zijn op langere termijn
Wes-infra&schuttingen
Super snelle service hele. Goede klantenservice reageren snel lossen problemen ook snel op. Snelle bezorging super bedrijf
JP Van Dyck
Ik had redelijk grote stickers nodig om op mijn ramen te kleven. Ik zag op de site de “Uilenfamilie” van 10cm. Ik dacht dat zal inderdaad de juiste grootte zijn om zichtbaar te zijn op mijn ramen....Ik had redelijk grote stickers nodig om op mijn ramen te kleven. Ik zag op de site de “Uilenfamilie” van 10cm. Ik dacht dat zal inderdaad de juiste grootte zijn om zichtbaar te zijn op mijn ramen. Ik kreeg een normale enveloppe in de bus met stickers van 10cm lang en +/- 1,5 cm hoog. Ik noem dit : de klanten niet/onvoldoende informeren over hun bestelling en net geen bedriegelijke, maar toch bijna, info zetten op de site. En voor de dure prijzen moet u er ook al niet zijn.
Inge Vanderstraeten
Super tevreden, zeer snelle levering, gisteren besteld vandaag in huis , top.
Annelies Van den Borre
Stickers besteld maar verloren gegaan in de post (denk ik) maar stickers.be heeft dit super opgelost door de stickers nogmaals door te sturen want we hadden ze dringend nodig voor het scoutskamp van...Stickers besteld maar verloren gegaan in de post (denk ik) maar stickers.be heeft dit super opgelost door de stickers nogmaals door te sturen want we hadden ze dringend nodig voor het scoutskamp van mijn kids :-)
Roland
Was snel en vlot bediend. (Geen bijgevoegde plakinstructies, en sticker was onbeschermd in de enveloppe)
Kurt V
Zeer vlotte en snelle behandeling , wij zijn zeer te vreden