Roy

Snelle service en goede communicatie

goede communicatie
snelle levering op afgesproken datum

Nika

Supergoede service

ja zeker super communicatie

Kevin / Summer Sweetness

We zijn met onze organisatie al jaren klant. Dat zegt al genoeg over de kwaliteit en de vlotte afhandeling van onze bestellingen.

Kwaliteit van de stickers en de bedrukking is top.
De bestelling, afhandeling en communicatie zijn vlekkeloos.

tuk tuk Factory

Snelle en nette afhandeling

Ja, het product surface cleaner is erg goed. Is niet overal verkrijgbaar

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

B-tune

Zeer vlotte communicatie en zeer snelle levering in Belgie.
Zeer vlotte communicatie en zeer snelle levering in Belgie.
Er was een klein foutje in mijn bestand geslopen dat opgemerkt werd door de werknemers en dit werd aangepast zodat ik toch een goede print mocht ontvangen.

vlotte communicatie,
afhandeling
snelle levering

Goede kwaliteit, netjes op tijd geleverd

Marion

Een goede eerste indruk. Ik plaatste mijn bestelling op een vrijdag en ontving meteen de maandag daarop een drukproef om mijn goedkeuring te geven. De woensdag die daarop volgde kreeg ik de... Een goede eerste indruk. Ik plaatste mijn bestelling op een vrijdag en ontving meteen de maandag daarop een drukproef om mijn goedkeuring te geven. De woensdag die daarop volgde kreeg ik de verzendbevestiging al en de dag daarop een tracking code van DHL. Alles is gewoon erg netjes en snel geregeld.
Ik geef een 8 omdat ik vind dat de site niet helemaal goed functioneert. Alles staat er en het ziet er netjes uit, maar vooral binnen mijn account lopen er regelmatig stukken tekst buiten het daarvoor bedoelde vak. Ook staat er in plaats van de naam van mijn bestand, de hele HTML code. Gewoon rommelig, niet per se slecht.

Hele snelle afhandeling van de bestelling en duidelijke website wat betreft de mogelijkheden.

Light Your Life

Top! Vriendelijk, meedenkend en snel.

Zie boven ;)