9.6/10

Jeroen Kosterman

Flexibel en klantvriendelijk. Een fout in de stickers door mij over het hoofd gezien werd snel opgelost. De stickers werden binnen een paar dagen tegen een gereduceerd tarief opnieuw gemaakt.

snel heid en klantvriendelijkheid

Graag track en trace van het druk proces.

duidelijk en heel behulpzaam

JéBé spuierij

Goede ervaring, persoonlijk contact bij vragen, prima.

zie ervaring

het aanvragen van een offerte leverde wat problemen op

Erg mooie stickers! Precies zoals ik gehoopt had.

Goeie kwaliteit

Makkelijk te bestellen, stickers zien er goed uit

Had ook in een bubbel enveloppe gekund met karton tegen het vouwen. Zat nu in een volledig verfrommelde doos.

Goede service, is eigenlijk een standaard gezegde, maar hier is de service echt uitstekend! Goed nagevraagd wat de bedoeling precies is, en doorvragen. Ik ben uiterst tevreden, ook nadat er iets... Goede service, is eigenlijk een standaard gezegde, maar hier is de service echt uitstekend! Goed nagevraagd wat de bedoeling precies is, en doorvragen. Ik ben uiterst tevreden, ook nadat er iets niet helemaal goed is geleverd. Maar de oplossingen waren super! goed mee gedacht.

Goed informeren naar de voor hun onduidelijkheden. Goede oplossingen en goed mee denken!

Babet

Super vriendelijk geholpen met mijn stickers op maat en het resultaat is fantastische!

Vriendelijke klantenservice
Goede kwaliteit
Prima prijzen

P. Geraedts VOF

Wij hadden stickers besteld en achteraf bleek er een foutje in de tekst te staan. Gemaild en gebeld en het probleem is in een mum van tijd super opgelost. Wij kregen geheel gratis nieuwe stickers... Wij hadden stickers besteld en achteraf bleek er een foutje in de tekst te staan. Gemaild en gebeld en het probleem is in een mum van tijd super opgelost. Wij kregen geheel gratis nieuwe stickers toegestuurd. PERFECTE SERVICE!

Deze mensen staan achter hun producten!

Geen verbeterpunten. Houden zo!

Libanon Lyceum Rotterdam

Positief

Goede en snelle communicatie
Denken mee met de klant

Prima ondersteuning ook tijdens het ontwerpproces. Op verzoek sneller geleverd. Uitstekende dienstverlening, stickers van hoge kwaliteit tegen lage prijs.

Ja vooraf is de ondersteuning meer dan prima.