9.6/10

Bram

Prima neon rode stickers laten maken. Prettig meegedacht.

Goede communicatie, mooi eindproduct.

- Lange levertijd (meer dan 7 werkdagen)
- Duidelijker vermelden dat je bij het bestellen van ronde stickers eigenlijk vierkante krijgt die rond zijn uitgesneden
- Geen neon druk mogelijk

Vanessa Toscani

We waren erg verrast met de ontzettend goede service. De aangevraagde offerte was in 1e instantie niet geheel goed begrepen, maar na enkele telefoontjes was er een duidelijk en strak plan. Robbert... We waren erg verrast met de ontzettend goede service. De aangevraagde offerte was in 1e instantie niet geheel goed begrepen, maar na enkele telefoontjes was er een duidelijk en strak plan. Robbert Jan hielp me ook erg goed de beste keuze voor onze klant te kunnen maken. Echt super!

Super service! Echt topper jullie

Goede vormgeving, prettige samenwerking en persoonlijk contact.

Goede vormgeving, persoonlijk contact is makkelijk, professioneel en plezierig

De designtool op de website werkt goed, maar het is niet mogelijk om tussentijd een design op te slaan/ te bewaren voor een latere aanpassing

Alex Claus

Speciale stickers als uitnodiging besteld. Prima werk en snel geleverd.

Enorm veel hulp gehad bij het realiseren van onze wensen. Geen vraag was teveel gevraagd.

Geen.

Werotax

Met stickerwinkel een goede nieuwe oplossing gevonden voor het presenteren van onze tarieven. Kregen direct enkele sample stickers toegezonden en er werd meegedacht over het te gebruiken materiaal.... Met stickerwinkel een goede nieuwe oplossing gevonden voor het presenteren van onze tarieven. Kregen direct enkele sample stickers toegezonden en er werd meegedacht over het te gebruiken materiaal. Uiteindelijk is het resultaat heel erg mooi en super praktisch! We zijn heel blij met de service en we komen graag terug als we weer wat willen plakken!

Service

Ber Suilen / Ecotap

Zeer goeie ervaring, ter zake kundig, snelle en correcte levering.

Goeie kwaliteit

nee

Wij hebben hier al vaak besteld, helaas is het de laatste twee keer fout gegaan. Telkens goed te woord gestaan, helaas vaker moeten bellen om de juiste bestelling te krijgen. Wel komen ze altijd met... Wij hebben hier al vaak besteld, helaas is het de laatste twee keer fout gegaan. Telkens goed te woord gestaan, helaas vaker moeten bellen om de juiste bestelling te krijgen. Wel komen ze altijd met een goede oplossing.

je wordt vriendelijk te woord gestaan

Alle stickers op volgorde leveren, het zelf uitzoeken kost veel tijd.

Zeer hulpvaardige, vlotte service.

Snelheid

Alles is goed verlopen

E&A Fitness Schoten BE

Zeer goed. Heel behulpzaam in het zorgen dat ons idee volledig tot z'n recht kwam. Een aanrader!

Wij hadden zelf logo aangeleverd, maar dankzij hun checking dienst is alles top kwaliteit geworden.