9.6/10

Professional and quick work.

Order form on the website doesn't work properly.

Wim

Ronduit positief

veel verscheidenheid in aanbod

Zeer tevreden over de service en stickers

Ik heb contact opgenomen met jullie voor proef stickers. Hiermee ben ik super goed geholpen.

Niks

Met spoed stickers nodig. Deze werden tijdig geleverd.

Prettig contact. Goede service bij checken en corrigeren aangeleverde bestanden.

Rwinshowtechniek.

Ik heb een goed gevoel en een uitstekende ervaring, qua hulp, snelheid en kwaliteit van het bestelde.

Snel en hulpzaam

Fijne klantvriendelijke service en de producten zijn ook goed!

Sterke punt is zeker dat wanneer ik bel en wil dezelfde order als 2 jaar geleden of iets aangepast dat dit zo geregeld is.

Geen idee

Pauline / Rituals

Zeer goede ervaring

Ik vond met name de hulp van Laura erg fijn!

Vlotte website, duidelijke prijsaanduiding en vrij snelle levering voor custom drukwerk

Vriendelijke en adequate hulp door klantenservice waardoor ik de bestelling heb geplaatst.

Op het eerste oog uitnodigende website. Fijn dat je zelf al aan de slag kan met het ontwerpen van je sticker, ook met eigen kleuren en dergelijke. Goede persoonlijke hulp. Prijs-kwaliteit goed.

Ik had moeite om de verschillende materialen waarop de stickers kunnen worden afgedrukt te onderscheiden. Ook de mogelijke formaten van stickers vond ik niet duidelijk. Een privé gedeelte op de... Ik had moeite om de verschillende materialen waarop de stickers kunnen worden afgedrukt te onderscheiden. Ook de mogelijke formaten van stickers vond ik niet duidelijk. Een privé gedeelte op de website waarin je het ontwerp en bestellingen kunt nazien zou fijn zijn. Bij het eigen ontwerp maken kan je niet kiezen voor alle lettertypen en kleuren. Het zou handig zijn als hier iets bij zou staan als: staat jouw lettertype er niet tussen of wil je een andere kleur? Neem contact op met de klantenservice.

Ekof Handelsonderneming

Vlot geregeld. Goede stickers.

Versturen via UPS is een ramp.
Versturen via UPS is een ramp.
Je weet nooit wanneer die komen. Je krijgt een tracking bericht van ze, je moet je dan eerst registreren en daar na krijg je als tracking mogelijkheid die en die dag voor het eind van de dag.