9.6/10

Ok

snel antwoord

ik vind niet direct mijn art.

Ronde stickers besteld voor theeproducten. Super service, en snel geregeld. Ik heb al eerder stickers laten drukken: de nieuwe stickers verschilden van kleur met de oude, door een verkeerd... Ronde stickers besteld voor theeproducten. Super service, en snel geregeld. Ik heb al eerder stickers laten drukken: de nieuwe stickers verschilden van kleur met de oude, door een verkeerd drukprofiel. Kosteloos nieuwe stickers opgestuurd gekregen, top!

Kosteloos nieuwe stickers ontvangen, omdat de kleur afweek.

Goede en persoonlijke service

Er wordt goed meegedacht over welk materiaal we het beste kunnen gebruiken in onze situatie, en het contact loopt vlot en soepel, fijn!

Goede en snelle service, vriendelijke dames die bereid zijn om te helpen.

Snelle service

Feel Good Creations

Het was een hele positieve samenwerking. Na een korte uitleg waren ze direct mee en kreeg ik een digitale drukproef om de marges te kunnen controleren. Na betaling kreeg ik precies wat ik wilde... Het was een hele positieve samenwerking. Na een korte uitleg waren ze direct mee en kreeg ik een digitale drukproef om de marges te kunnen controleren. Na betaling kreeg ik precies wat ik wilde hebben.

Snel en duidelijke communicatie.

Andere sticker drukkers zijn iets voordeliger dit heb ik voor lief genomen door de goede communicatie.

Ik had vrij last minute stickers nodig en ik heb dit via jullie vlot en snel kunnen regelen.

Ik ben vlot en snel geholpen. De spoedlevering was vrij duur (25 euro) maar was wel zeer efficiënt.

MultiMedia Westland

Uitstekend geholpen met snelle levering. Zeer tevreden

Zeer correct geholpen met een perfecte afhandeling

My experience with this company went very well, Anouk answered all my questions very clearly.

Quick production and delivery. Good pricing and good communication.

thuis-in-opvang.nl

goede hulp aan de telefoon

nee

Snel en fijn geholpen door Anouk!

Het meedenken mbt papiersoort, grootte etc.