9.6/10

Rps koeriersdiensten Bv

Prettig en zeer klantvriendelijk geholpen!

Servicegericht.

Super

Fijne persoonlijke service

Prima ervaring. Product zag er goed uit en levering was supersnel.

Kwaliteit, snelheid

Ik miste alleen het contact. Ik had een opmerking/vraag geplaatst en verwacht dat ze hierover contact op zouden nemen. Dit hebben ze niet gedaan en vond ik jammer. Maar de bestelling is verder wel... Ik miste alleen het contact. Ik had een opmerking/vraag geplaatst en verwacht dat ze hierover contact op zouden nemen. Dit hebben ze niet gedaan en vond ik jammer. Maar de bestelling is verder wel goed en snel uitgevoerd.

eM&Be bvba

Prima en correct

Snelheid, menselijk contact bij help-lijn en stiptheid.

Website not easy to find what you want.

Wandelclub Wit-Blauw VZW

Mijn ervaring met het bedrijf was super. Ik werd hier enorm goed geholpen om tot een goed eindresultaat te komen. Ik was hierdoor prettig verrast. Anouk, hartelijk bedankt om ons met het ontwerp te... Mijn ervaring met het bedrijf was super. Ik werd hier enorm goed geholpen om tot een goed eindresultaat te komen. Ik was hierdoor prettig verrast. Anouk, hartelijk bedankt om ons met het ontwerp te helpen. We zullen onze volgende 2 ontwerpen zeker terug bij jullie plaatsen.

De enorme bereidwilligheid om ons te helpen met het ontwerp. Wij dienden dit in en dit was niet goed van kwaliteit. Dit kunnen wij niet zien daar wij niet weten hoe het eruit ziet als het is gedrukt... De enorme bereidwilligheid om ons te helpen met het ontwerp. Wij dienden dit in en dit was niet goed van kwaliteit. Dit kunnen wij niet zien daar wij niet weten hoe het eruit ziet als het is gedrukt op klein formaat. Hierbij werden wij enorm geholpen door Anouk.

Verbeterpunten????

Goede klanten service

- Van te voren samples op laten sturen
- Goede klantenservice
- Snelle levering

Raymond van Melzen

Goede website voor aanlevering, snelle en goede afwerking, kortom: tevreden!

Snelle en goede levering

Een fijne snelle en goede service

mooie afwerking

CeraSeals B.V.

Goed.

Geven advies over kwaliteit. Prijs klopt. Levering soepel.

Snelle service, goede kwaliteit

zie vorige vraag