9.6/10

Gildeguard

Top! Kreeg netjes een E-mail over de kwaliteit van mijn aangeleverde ontwerp, dat deze niet voldoende dpi had waardoor het gewenste resultaat niet behaald zou worden. Dit aangepast en daarna... Top! Kreeg netjes een E-mail over de kwaliteit van mijn aangeleverde ontwerp, dat deze niet voldoende dpi had waardoor het gewenste resultaat niet behaald zou worden. Dit aangepast en daarna prachtige raamstickerd ontvangen! Prijs is ook geweldig, ik kon geen goedkopere vinden....

Netjes contact via de e-mail voordat de stickers gemaakt werden, de kwaliteit van mijn ontwerp was niet goed. Genoeg bedrijven drukken gewoon af en leveren dan slechte kwaliteit.

Ergin Senlikoglu

Heel goed en snel geholpen

vriendelijk klantendienst

Aupers handel en advies

Prima. Goede communicatie en goede kwaliteit

Behulpzaam afspraken nakomen. Zeer vriendelijke en correcte medewerkster

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Overzichtelijke website en bestel proces.

Positief.

Snelle levering.

Goed!

De service was deskundig, professioneel en vriendelijk.

Het was fijn geweest, als er duidelijk was bij bestelling dat geĆ¼ploadde bestanden in CMYK kleur moeten zijn.

Zeer tevreden! Snel geleverd, persoonlijk contact. Er werd zelfs even meegedacht, goede service.

Ondanks online bestelling toch persoonlijk contact nav bestelling

Ponnet

Eerste ervaring met dit bedrijf. Via Google gezocht op dubbelzijdige raamstickers. Daarnaast ook stickers van openingsuren besteld.

Mijn grootste zorg bij printen is altijd het behouden van de juiste kleur van onze huisstijl, dit is nml geen standaard RAL kleur. Direct bij het eerste contact mijn probleem uitgelegd en ik kon... Mijn grootste zorg bij printen is altijd het behouden van de juiste kleur van onze huisstijl, dit is nml geen standaard RAL kleur. Direct bij het eerste contact mijn probleem uitgelegd en ik kon meteen merken dat ze begaan waren met mijn opmerkingen. Er volgde nog enkele emails en telefoontjes waaruit ik kon opmerken dat ze wel degelijk bezig waren om zo goed mogelijke resultaten te behalen. Daarbij had ik ook elke keer dezelfde contactpersoon, zeer prettig. Het resultaat was er dan ook naar, precies goed!

Je merkt aan alles dat Stickerwinkel nog niet zo'n grote speler is als bv Printdeal wat hun voordeel is. Hier hebben ze nog de flexibiliteit om service te verlenen en zich te bekommeren om de klant. Daarbij hanteren ze ook nog eens marktconforme prijzen. Zelfs voor 1 product met 2 verschillende opmaken boden ze me toch nog een schaalvoordeel aan door de aantallen van beide opmaken op te tellen.

Op dit moment niet.

Hans van Proosdij

Dit zijn meedenkers ! als incidentele stickerbesteller liggen de gevarenb op de loer om iets anders te bestellen dan je zou willen, of iets te bestellen watb niet mooi wordt (lage resolutie). In... Dit zijn meedenkers ! als incidentele stickerbesteller liggen de gevarenb op de loer om iets anders te bestellen dan je zou willen, of iets te bestellen watb niet mooi wordt (lage resolutie). In dat proces werd ik zeer goed geholpen. En, wat ik utieindelijk wilde, werd toch vooraf goed met mij gecheckt en doorgenomen.

persoonlijke indivduele aandacht, ook voor een kleine order

stickers zouden iets makkelijker van de drager moeten kunnen komen.

Gunther van tittelboom

Goeie deal.snel ,goedkoop een echte aanrader.
Volgende bestelling zeker bij stickerwinkel.com

-------