9.6/10

Snelle, nette en goede service. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Prima kwaliteit en goede prijzen.

Elke

Makkelijk ontwerp maken en levering binnen afgesproken termijn. De stickers zien er goed uit.

Geen grote computerkennis vereist. Geen aflopende randen en dergelijke, gewoon je afbeelding invoegen en plakken.
Snelle reactie van de klantendienst

De uitleg bij de levering.

Very happy with the service and prompt response.

Anouk and Laura are customer oriented which is great to have. Plus the products were great.
Thank you

Response to emails should be a bit faster.

Steeds correct en spoedig.

kennis

niet meteen

United Sports Brands

Alleen maar goede ervaringen, zeer goede kwaliteit en gemakkelijk om bestanden aan te leveren.

Makkelijk offerte laten maken voor drukwerk.

Eventueel online aanleveren van de bestanden

Ervaring is goed

Niets opvallends

Verpakking neutraler; voor wederverkoper is al die tape op de doos niet handig.

antwerp cactus

Prima geholpen
vriendelijke dames
snelle levering
correcte prijs
mvg antwerp cactus

Jolly Rogerz tattoo

Nadat ik me georiënteerd had op de website van Stickerwinkel.com voor raamstickers voor mijn tattooshop, maar zelf niet handig ben met Vectorbestanden om mijn logo aan te passen, telefonisch... Nadat ik me georiënteerd had op de website van Stickerwinkel.com voor raamstickers voor mijn tattooshop, maar zelf niet handig ben met Vectorbestanden om mijn logo aan te passen, telefonisch contact opgenomen met Stickerwinkel en telefonisch mijn wensen heb doorgegeven ,bestanden opgestuurd en een paar dagen later had ik ze al binnen .
Precies zoals ik het voor me zag.
en makkelijk zelf aan te brengen.
kortom; goede adviezen,aanpassingen geen probleem,snel geleverd, en een mooi produkt.

zonder probleem en zonder extra kosten aanpassingen gedaan aan door mijn originele aangeleverde bestanden.

plakinstukties met produkt meeleveren

Stickerwinkel is goed bereikbaar en helpt mij altijd goed. Ik ben er erg tevreden over.

Ze zijn goed bereikbaar en reageren in het algemeen snel (vooral Laura reageert snel).