9.6/10

United Sports Brands

Alleen maar goede ervaringen, zeer goede kwaliteit en gemakkelijk om bestanden aan te leveren.

Makkelijk offerte laten maken voor drukwerk.

Eventueel online aanleveren van de bestanden

Ervaring is goed

Niets opvallends

Verpakking neutraler; voor wederverkoper is al die tape op de doos niet handig.

antwerp cactus

Prima geholpen
vriendelijke dames
snelle levering
correcte prijs
mvg antwerp cactus

Jolly Rogerz tattoo

Nadat ik me georiënteerd had op de website van Stickerwinkel.com voor raamstickers voor mijn tattooshop, maar zelf niet handig ben met Vectorbestanden om mijn logo aan te passen, telefonisch... Nadat ik me georiënteerd had op de website van Stickerwinkel.com voor raamstickers voor mijn tattooshop, maar zelf niet handig ben met Vectorbestanden om mijn logo aan te passen, telefonisch contact opgenomen met Stickerwinkel en telefonisch mijn wensen heb doorgegeven ,bestanden opgestuurd en een paar dagen later had ik ze al binnen .
Precies zoals ik het voor me zag.
en makkelijk zelf aan te brengen.
kortom; goede adviezen,aanpassingen geen probleem,snel geleverd, en een mooi produkt.

zonder probleem en zonder extra kosten aanpassingen gedaan aan door mijn originele aangeleverde bestanden.

plakinstukties met produkt meeleveren

Stickerwinkel is goed bereikbaar en helpt mij altijd goed. Ik ben er erg tevreden over.

Ze zijn goed bereikbaar en reageren in het algemeen snel (vooral Laura reageert snel).

Maarten V.T.

Voor ons bedrijf hebben wij regelmatig dezelfde stickers nodig.
We hebben goede afspraken kunnen maken zodat ik het minimum aan inspanningen moet doen om bij te bestellen.

Het...
Voor ons bedrijf hebben wij regelmatig dezelfde stickers nodig.

Het personeel is telkens behulpzaam, vriendelijk en zorgen voor een vlotte service.
De levertijd is prima.

Daarom neem ik nu ook even de tijd om een mooie review te schrijven want ik kan stickerwinkel echt aanbevelen.

Flexibiliteit, kwaliteit.

Een klantaccount zou de samenwerking nog efficiënter maken, maar dat is op zich niet nodig. Dat hebben nog maar weinig bedrijven.

Ik heb goede ervaringen. Het bedrjf is flexibel!

Kwaliteit van de etiketten is goed!

Uitstekend

Persoonlijke hulp. Makkelijk eigen vorm bedrukken. Goed kwaliteit stickers

Snelle levringen mogelijk en snelle servie!