9.6/10

GAAS design

Snelle en makkelijke online service! Alles kun je goed terug vinden en anders is het persoonlijk contact ook heel makkelijk.
De dubbelzijdige raamstickers zijn helemaal goed en zeker het...
De dubbelzijdige raamstickers zijn helemaal goed en zeker het herbestellen waard.

Online al de prijzen kunnen zien zonder dat je een offerte hoeft aan te vragen. Dat werkt lekker snel.

Ik heb nog niks gehad bij mijn eerste bestelling waarvan ik dacht dat het beter zou kunnen.

Stefaan Ellebaut

Zeer snelle en vriendelijke respons per mail. Behulpzaam voor een leek in printing zoals mezelf. Voor mij nog een aanpassing gedaan in Photoshop die ikzelf niet onmiddellijk kon. Kwaliteit geleverde... Zeer snelle en vriendelijke respons per mail. Behulpzaam voor een leek in printing zoals mezelf. Voor mij nog een aanpassing gedaan in Photoshop die ikzelf niet onmiddellijk kon. Kwaliteit geleverde sticker ook zeer ok.

StationDrukwerk

Samenwerking met stickerwinkel is uiterst prettig. Ontzettend leuk contact met, in mijn geval, Laura. Vriendelijk, oplossend en altijd in voor SPOED offerte's! Chapeau!

Correcte levering!

WorldOnWall.com

Ontzettende behulpzame en vriendelijke klantenservice! Ze denken graag met je mee, en het eindresultaat was super!

Aanbod, klantenservice, duidelijke site

Zo door blijven gaan ;)

Deltavliegschool Randonaero Adventures

Gewoon heel goede service, ook voor kleinere bestellingen.

Snelle, prettige en goede persoonlijke hulp en advies. Daarbij maakt het niet uit of het om een mini-order gaat of om een grote. Fijn contact, met steeds dezelfde medewerker.

Al diverse keren stickers besteld en steeds top resultaat.

Direct contact en snelle levering!

Zeer goed. Snel antwoord op de mails. Gevraagde aanpassingen snel uitgevoerd. En levering zoals afgesproken

Snelle service in zowel antwoord als levering.

Louis

Sticker in vorm laten drukken

Snelle reactie en duidelijk in communicatie

Stad Beringen

Een hele goede en snelle service!

Snelle reactie bij vragen.

Momenteel geen :-)

PatChen Havenaar / Multi Dimensional Teachings

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijke medewerkers die je goed en snel helpen. En goede kwaliteit producten, kortom zeer tevreden over dit bedrijf!

De klantvriendelijke medewerkers aan de telefoon.

Ik zou het fijn vinden als ik per soort sticker kan zien hoeveel ik er af neem aangezien ik etiketten heb met een verschillende voor en achterkant.