9.6/10

BONtwerp grafische vormgeving

Zeer goede service. Ik wist niet goed welke sticker (materiaal) het beste voor mijn toepassing geschikt was. Aan de telefoon hierover goed geïnformeerd en er werden zelfs een aantal samples... Zeer goede service. Ik wist niet goed welke sticker (materiaal) het beste voor mijn toepassing geschikt was. Aan de telefoon hierover goed geïnformeerd en er werden zelfs een aantal samples opgestuurd. Hierdoor kon ik de juiste keuze maken.

Oikocredit

Ik heb stickers besteld, ze zijn prima.

Goede communicatie

Sporrta vzw

Prima, want werkpunten uit het verleden werden volledig weggewerkt.

Gaan actief mee op zoek naar oplossingen op maat !

Transport afgewerkte goederen via DHL verliep enigszins chaotisch

Weijs

Zéér goede ervaring! Goed persoonlijk contact en duidelijke taal. Product persoonlijk naar wens aangepast en geleverd!

Persoonlijk en snel contact via mail.
Makkelijk een aanpassing gedaan na bestelling.
Perfecte levering.

Maison Derrière

Schitterende service, heel vriendelijk, top, een aanrader!!

Service, vriendelijk

Tuncer

Ik vind de stickers prima. Kwaliteit is heel goed

Netjes

GAAS design

Snelle en makkelijke online service! Alles kun je goed terug vinden en anders is het persoonlijk contact ook heel makkelijk.
De dubbelzijdige raamstickers zijn helemaal goed en zeker het...
De dubbelzijdige raamstickers zijn helemaal goed en zeker het herbestellen waard.

Online al de prijzen kunnen zien zonder dat je een offerte hoeft aan te vragen. Dat werkt lekker snel.

Ik heb nog niks gehad bij mijn eerste bestelling waarvan ik dacht dat het beter zou kunnen.

Stefaan Ellebaut

Zeer snelle en vriendelijke respons per mail. Behulpzaam voor een leek in printing zoals mezelf. Voor mij nog een aanpassing gedaan in Photoshop die ikzelf niet onmiddellijk kon. Kwaliteit geleverde... Zeer snelle en vriendelijke respons per mail. Behulpzaam voor een leek in printing zoals mezelf. Voor mij nog een aanpassing gedaan in Photoshop die ikzelf niet onmiddellijk kon. Kwaliteit geleverde sticker ook zeer ok.

StationDrukwerk

Samenwerking met stickerwinkel is uiterst prettig. Ontzettend leuk contact met, in mijn geval, Laura. Vriendelijk, oplossend en altijd in voor SPOED offerte's! Chapeau!

Correcte levering!

WorldOnWall.com

Ontzettende behulpzame en vriendelijke klantenservice! Ze denken graag met je mee, en het eindresultaat was super!

Aanbod, klantenservice, duidelijke site

Zo door blijven gaan ;)