9.6/10

Amsterdam Duck Store

Altijd goede en snelle service!

P38 INVEST

Top service en super snelle levering, prima doe zo verder

Nienke

Goede kwaliteit en snelle reacties

Er wordt snel gereageerd op vragen over de mail en ook offertes ontvang je altijd snel. Kwaliteit van het drukwerk is zeer goed. Ik had eerst een andere leverancier en heb de producten naast elkaar... Er wordt snel gereageerd op vragen over de mail en ook offertes ontvang je altijd snel. Kwaliteit van het drukwerk is zeer goed. Ik had eerst een andere leverancier en heb de producten naast elkaar gelegd en je ziet duidelijk het verschil (in de positieve zin).

Verloop van de order was mij niet heel erg duidelijk. Misschien een tip om een e-mail te sturen als het bijv. in druk is genomen en wanneer het is verzonden (niet alleen een e-mail van UPS).

Tom Makkes Audio Visueel

Na goed advies stickers besteld om mijn eigendommen te markeren. Geheel naar mijn wens werden de stickers snel geleverd. Inmiddels gebruik ik ze een geruime tijd naar alle tevredenheid. Als ze op... Na goed advies stickers besteld om mijn eigendommen te markeren. Geheel naar mijn wens werden de stickers snel geleverd. Inmiddels gebruik ik ze een geruime tijd naar alle tevredenheid. Als ze op zijn bestel ik zeker nieuwe. Een aanrader! Dus een goede beoordeling.

Goed advies, snelle reactie en snelle levering. Kwaliteit voor een goede prijs.

Trimsalon Zuid

Goede begeleiding m.b.t. het maken van het product, wordt heel professioneel gedaan allemaal!

Goede kwaliteit m.b.t. klantvriendelijkheid en het product.

Alleen dat de verzendtijd wat langer duurt dan normaal, maar het wordt zeker goed afgeleverd dus het is het wachten waard. Verder geen op of aanmerkingen.

OdeVivre!

Alleen maar goede ervaringen. Ik raad al een aantal jaren daarom Stickerwinkel aan binnen mijn netwerk.

Opvallend is dat Stickerwinkel persoonlijke en professionele hulp geeft bij vragen of uitzonderingen. De eerste keer dat ik bestelde, was er een fout geslopen in de printtekst. Dit is zonder... Opvallend is dat Stickerwinkel persoonlijke en professionele hulp geeft bij vragen of uitzonderingen. De eerste keer dat ik bestelde, was er een fout geslopen in de printtekst. Dit is zonder discussie opgelost, dmv een herprint die uitzonderlijk snel binnen was. Ik was hier uitermate tevreden over.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Laura

Snelle & persoonlijke afhandeling van de orders met zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede terugkoppeling over de aangeleverde bestanden en een snelle afhandeling van de orders.

De website kan wat meer geupdate worden. Iets professionelere uitstraling en de informatie beknopter en overzichtelijker vermelden.

Goede service, goede kwaliteit

Mushi

Bestelling van stickers

persoonlijke aanpak en altijd op zoek naar oplossingen, indien mogelijk

duidelijker overzicht op de site is welkom

iSurvive

Snelle en correcte levering.