9.6/10

Trimsalon Zuid

Goede begeleiding m.b.t. het maken van het product, wordt heel professioneel gedaan allemaal!

Goede kwaliteit m.b.t. klantvriendelijkheid en het product.

Alleen dat de verzendtijd wat langer duurt dan normaal, maar het wordt zeker goed afgeleverd dus het is het wachten waard. Verder geen op of aanmerkingen.

OdeVivre!

Alleen maar goede ervaringen. Ik raad al een aantal jaren daarom Stickerwinkel aan binnen mijn netwerk.

Opvallend is dat Stickerwinkel persoonlijke en professionele hulp geeft bij vragen of uitzonderingen. De eerste keer dat ik bestelde, was er een fout geslopen in de printtekst. Dit is zonder... Opvallend is dat Stickerwinkel persoonlijke en professionele hulp geeft bij vragen of uitzonderingen. De eerste keer dat ik bestelde, was er een fout geslopen in de printtekst. Dit is zonder discussie opgelost, dmv een herprint die uitzonderlijk snel binnen was. Ik was hier uitermate tevreden over.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Laura

Snelle & persoonlijke afhandeling van de orders met zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede terugkoppeling over de aangeleverde bestanden en een snelle afhandeling van de orders.

De website kan wat meer geupdate worden. Iets professionelere uitstraling en de informatie beknopter en overzichtelijker vermelden.

Goede service, goede kwaliteit

Mushi

Bestelling van stickers

persoonlijke aanpak en altijd op zoek naar oplossingen, indien mogelijk

duidelijker overzicht op de site is welkom

iSurvive

Snelle en correcte levering.

Gevaco

Stickers besteld waarbij er enkele vragen waren over het ontwerp en de beoogde stickers wel/niet voldeden voor de toepassing.
Goed geholpen. Staan open voor vragen. Goede afhandeling van de...
Goed geholpen. Staan open voor vragen. Goede afhandeling van de bestelling. Bedankt!

Snelle en goede service.
Goed bereikbaar voor vragen.

Bestellen diverse stickers in diverse formaten met spoed

André Kusters / Gusto Gorinchem

Prima, duidelijke website, snellere reactie op vragen, bij herhaalbestellingen zit er wel verschil in de snijmarges en de kleuren, dit is nog wel een verbeterpunt.

nvt

nvt

Snelle service, klantvriendelijk & goede kwaliteit