9.6/10

Tom Viguurs

Handige digitale offerte

Erjee Vroling

Prettig en kundig

Erg prettig contact en goed meedenken.

Breder product aanbod zou prettig zijn zodat er meerdere producten voor een klant bij jullie weggezet kunnen worden.

Vos / WV projects

Snelle en accurate levering

gooijer

Levering sneller toegekomen dan gepland, mooi afgewerkt.

Prima kwaliteit, snelle levering.

1000 stickertjes besteld. Zaten in verschillende, ongelijke stapeltjes. Zou handig zijn mochten het bv. 10 stapeltjes van 100 zijn zodat we ongeveer weten hoeveel we er nog hebben.

Prins

Goede service, goede kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit

Niet zo heel snelle levering

Kok

Goede ervaring. Sticker zoals verwacht. Fijn dat mijn vraag snel werd beantwoord via de mail en meer duidelijkheid gaf over mijn bestelling

Fijne klantenservice/ snelle reactie

Maarten van Workum

Heldere communicatie en snelle opvolging, kortom een hele prettige communicatie.

Snelle opvolging en prettige communicatie

Raves

Goede dienst geleverd, hoge kwaliteit maar wel duur

Vlijmscherpe afdruk op zelf ontworpen stickers

Moet goedkoper kunnen

Benschop

snel volgens beloofd

informatie hoe een witte afbeelding op een transparante ondergrond op de pdf moet worden aangegeven

nulelfzeven

Ik vind het bestellen op de website op sommige punten wat onnodig ingewikkeld of omslachtig, maar ben aangenaam verrast door de kwaliteit van de stickers.

Fijn dat ik meteen een eigen maat en aantal kan invullen.

Ik was wat verward door de verschillende stickers en een extra menu met 'toepassingen'. Ik was op zoek naar buitenstickers, maar dat stond er niet expliciet bij. Toen ik vervolgens via... Ik was wat verward door de verschillende stickers en een extra menu met 'toepassingen'. Ik was op zoek naar buitenstickers, maar dat stond er niet expliciet bij. Toen ik vervolgens via 'toepassingen' naar 'buitenstickers' ging, bleken het dezelfde te zijn. Er zit dus een bepaalde overlap in die mij niet helemaal duidelijk was.

Verder mis ik een winkelmandje of -wagentje op de website. Als ik iets 'bestel' en dan ergens anders heen ga op de website, kan ik niet terug naar de al toegevoegde producten.

De levertijd vond ik wel wat lang, maar misschien ben ik (te) verwend wat dat betreft.