9.6/10

Jozefiens ontwerp studio

1 woord: TOP

Klantendienst en kwaliteit

De gedrukte kleur verschilt wat van de oorspronkelijke kleur + de druk van wenskaarten in diezelfde kleur. Maar dat is altijd wel bij druktoestanden/ondergrond.

Donk

Snelle service en zeer goede kwaliteit stickers. Volgende keer bestel ik weer hier.

Zeer goede kwaliteit

Geen verbeter punten,een zeer tevreden klant.

Kees Klerks

Positief

snelheid, no nonsens

geen feed back wat er op de sticker staat

Sylvia Schulte

Fijne medewerkers, die direct reageren!

Eenvoudige stappen; snel geregeld.

Direct online zien of de sticker uitvalt zoals ik zou willen (voorbeeld kwam in mijn geval na de offerte).

Grndpa

Geweldige service!

Service, Klantgerichtheid en perfecte kwaliteit oplevering.

nvt.

de lange

Er stond bij m'n bestelling dat ik eerst een proefdruk zou krijgen, maar de bestelling werd zonder contact met me te hebben gehad verstuurd. Als je iets belooft doe het dan ook, of geloof het niet.... Er stond bij m'n bestelling dat ik eerst een proefdruk zou krijgen, maar de bestelling werd zonder contact met me te hebben gehad verstuurd. Als je iets belooft doe het dan ook, of geloof het niet. Misschien heb ik het niet goed gelezen.....

Richard Bang

Super bedrijf erg fijn geholpen

leuke en snelle reactie en mooie stickers

nvt

Kasse

Philadelphia

Enorme inzet en betrokkenheid. Ik had een besteld fout gemaakt, daar werd ter info over gebeld. De bestelling werd aangepast en het verschil wat ik moest bijbetalen werd gedeeld. Zo ontzettend leuk... Enorme inzet en betrokkenheid. Ik had een besteld fout gemaakt, daar werd ter info over gebeld. De bestelling werd aangepast en het verschil wat ik moest bijbetalen werd gedeeld. Zo ontzettend leuk en goed!

Geen!

Portegijs

Goed meedenken

Geerts

Enorm tevreden over de hulp die ik gekregen heb vanuit het bedrijf bij het ontwerpen van een sticker.

Behulpzaam, vriendelijk, kwaliteit van producten, reageren snel en denken met je mee.

Soms duurt het lang voor de bestelling geleverd wordt of je moet wat bijbetalen.