2092 Reviews
Save our date-kaarten besteld
variatie, genoeg keuze
Misschien ook advies geven. Bij mij was de druk wat te klein.
Goede website, makkelijk mee te werken. Goede en snelle service. We zullen zeker nog onze trouwkaarten bij jullie bestellen.
Top dat je een sample kan bestellen en dat voor maar 1 euro! Snelle levering. Goed dat jullie er staaltjes bij doen.
Nee geen tips. Ga zo door.
Goede service, erg behulpzaam in het bestellen van de kaarten. Laagdrempelig contact per mail en telefoon mogelijk met snelle reacties. Snelle en nette levering en prachtige kwaliteit kaarten.
Prachtige kwaliteit, fijne service.
Misschien kan het extra mailtje dat je moet versturen bij een bestelling met goud-folie-kaartjes automatisch gaan?
Netjes en snel geleverd
Je eigen product samenstellen
nvt
Makkelijk zelf prachtige kaarten te maken. Snelle bezorging en uitstekende service.
Super snelle levering!
Nvt
Heel positief: duidelijke info op website (=goede verwachting), snelle levertijd, proefdruk goedkoop, heel netjes verpakt, goede track en trace en persoonlijke noot door kaartje in verpakking en...
Zie boven
Het zou handig zijn als je vanuit je winkelwagentje nog een blik kunt werpen op de inhoud van de producten. Zo had ik verschillende varianten van een kaart en wilde ik bestelhoeveelheid per kaart...
Super service! Uitnodigingen zijn nog mooier dan op de website!
Snelle service en mooie afwerkingen
We bestelden onze annonces etc. via dit bedrijf, en zijn hier heel tevreden over. We deden dit op basis van een vast sjabloon dat we zelf aanpasten. Handig!
Aanpassen van kaartjes. Veel opties.
Het voorbeeldkaartje voorin de verpakking bevatte een rode vlek. Beter één kaartje meer leveren met gratis voorbeeld dan vlekken of plooitjes in een van de kaarten.
Snelle levering, fijn dat je zelf kunt kiezen wanneer je bestelling verzonden word. Mooie producten, precies zoals het er op de pc uitziet.
Na de bestelling kreeg ik een mail dat het geleverd zou worden door DHL. De meegezonden link werkte niet, pakketje was keurig op de verwachte dag, alleen dan met postNL.. Misschien kan deze info...