2092 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2092 Reviews

Familie Kuipers

Duidelijke makkelijke bewerking van de kaarten . Snelle levering . Stijlvolle trouwkaarten maken er echt een speciale aangelegenheid van . Mooi verpakt. Fijne herinnering en een prachtige... Duidelijke makkelijke bewerking van de kaarten . Snelle levering . Stijlvolle trouwkaarten maken er echt een speciale aangelegenheid van . Mooi verpakt. Fijne herinnering en een prachtige trouwkaart. Top

De levering van de kleuren enveloppen waren erg handig

Mooie kwaliteitsvolle kaarten, vlotte levering

Goede kwaliteit van kaarten en enveloppen.

Prijs/kwaliteit

De proefdruk

De verpakking zou iets steviger kunnen zodat de kaartjes niet al te vrij in de doos kunnen bewegen. Nu hadden we af en toe een gebogen hoekje.

Niet vanaf het eerste ogenblik duidelijk...

Niet vanaf het eerste ogenblik duidelijk dat je de kaarten volledig zelf kan ontwerpen.

Aantal proefdrukken aan lagere prijs zou hoger moeten zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten drukwerk nodig: save the date, uitnodiging, naamkaartje, menu. Het zou leuk zijn om van elk van deze een proefdruk te kunnen verkrijgen aan laag tarief.

Erg positief. snelle service

Erg snel

RS

Goede ervaring, snelle service en persoonlijk contact, dachten goed mee

zorgvuldig door nog even extra keer na te bellen over de order

nee

Tim

Goede site om je eigen kaart te ontwerpen, werkt prima.

Goede site om je eigen kaart te ontwerpen, werkt prima.

Alleen bij de levering van ongeveer 50 kaarten zijn er 5 kaarten dusdanig bekrast dat wij deze niet willen versturen. Dat is zonde van de levering want de rest was gewoon zeer goed.

Levering en bestel gemak. Goede kwaliteit.

Betere zorg tegen krassen, lijkt op sleepkrassen van iets.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Wat vervelend dat 5 kaarten niet goed waren. Dit is zeker niet de bedoeling. Als het toch gebeurt, dan sturen wij z.s.m. nieuwe kaarten toe. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan kunnen we... Wat vervelend dat 5 kaarten niet goed waren. Dit is zeker niet de bedoeling. Als het toch gebeurt, dan sturen wij z.s.m. nieuwe kaarten toe. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan kunnen we jullie nieuwe kaarten toesturen. Hartelijke groet, Jo-Anne

Ilse Beens

Super! Als er iets misgaat, word het opgelost. Ook al kwam de fout van onszelf! Wij zijn ontzettend blij met onze mooie Save the Date kaarten! Absoluut een aanrader.

Erg klantvriendelijk en behulpzaam! Je kan en mag altijd alles vragen, hebt snel antwoord!

Heel positief, snelle bezorging, goed verpakt en nog een kaartje er bin

Prima geholpen, snelle levering.

Makkelijk telefonisch bereikbaar, zeer vriendelijk te woord gestaan.

Marloes

Mooie kaarten en makkelijk aan te passen naar wens. Hele snelle levering! Wij zijn heel tevreden!

Appelsientje

Heel goed. De mogelijkheden zijn te over en de service en kwaliteit is goed. Tegen een fatsoenlijke prijs. Je voelt je echt verwend wanneer de pakketjes en mailtjes komen!